PR CUAET
-
Конечно вьехать можно если война закончилась. Через 3 месяца пр далут а втехать не сможет
-
Військовий квиток видають також тим, у кого була військова кафедра, яка не є службою.
-
Ну як в іншій гілці написали що воєнник це тим хто служив. Але я можу помилятись
-
Глянте на you tube - там є кілька покрокових заповнень. Мені допомогло.
-
Военник дают даже тем кто неслужил. После приписного обязаны военник дать
-
Приписное это и есть вместо военника. Сверху в шапке замIсть в/к
-
Ні, якщо зараз робити візу, то ніякого вп не дадуть у аеропорту. Тільки онлайн подаватись
-
А есть люди которым приходил запрос на документы эти и вы прошли дальше на следующий этап ?
-
Так ж написала що зайти треба
-
Дякую
-
Может и есть а что это меняет?
-
Спасибо Вам за ответ🌻. Значит я (а точнее моя мама) в ожидании 🙏🙏🙏🧘♀😴, потому что ещё ничего из этого не пришло😏 (имеется ввиду AOR или запрос на биометрию).
-
Для tech pathway минималка 300 баллов.
-
Доброго вечора! Порадьте, будь ласка, викладача англійськоі, украіномовного, який знаходиться в Канаді для підготовки до CELPIP. Ефективного. Дякую.
-
Ну так людина писала що має 335
-
А если бланков нет? Как в моем случае
-
Приписное не вместо военника и подлежит замене на военник.если ты студент то да приписное. Но после 25 должны давать военник вместо приписного
-
Добрий вечір, питання до людей які подавали документи. Чи підходить довідка про несудимість з Дії? Дякую за увагу.
-
Якщо чесно, я н думала що може бути менше 300 :)
-
Строга вимога не нижче мінімальної, але на практиці не хочуть давати погодження якщо немає хоча б середньої
12 Jan 2024, 17:45
Post 46229 of 390811
5 minutes ago