PR CUAET
-
треба заяву в канадську податкову про виїзд, тоді не буде вважатися
-
А що можна написати в тому листі?
-
Підкажіть будь ласка: на момент подачі на візу дитині не було 18 років тому непотрібно було здавати відбитки пальців. Візу на дитину отримали та вклеїли але вже виповнилося 18. Зараз збираємось їхати до Канади. Чи впустять її до Канади без відбитків (чи є можливість здати їх по прильоту в аеропорту) і яким чином отримати для неї work permit?
-
Чат називається Мамы в Канаде
-
Спасибі!!!
-
Да, конечно. Я прилетела по старой довоенной визе, для которой не сдавала биометрию. В первом порту, при получении пермита сдала.
-
Можно одновременно получить и на работу и на учебу? Или только одну на выбор?
-
Будете получать свои пермиты и на ребёнка тоже получите. Если у нее виза визитор или нет предварительного письма wp, готовьте аргументы - очень хочет подрабатывать, быстрее социализироваться, помогать семье и т.п. Здесь многое решается на усмотрение офицера. Но по возрасту стади вам тоже нужен.
-
Большое спасибо!
-
У очень многих подростков два пермита. Просите и стади и ворк. Да, будет учиться, но очень хочет подрабатывать...и далее по тексту. В идеале чтобы она сама все это твёрдо сказала офицеру.
-
Oleksandr
-
Ну так, з тієї сторінки , що знайшла, саме на нього посилання. Просто я ж спочатку шукала Certificat de Cazier judiciar, а не "якісь документи з Румунії" 🤷🏻♀
-
Здається, знайшла, це, мабуть, вони під OBȚINERE ACTE DIN ROMÂNIA (запросити документи з Румунії) заховали довідку)) montreal.mae.ro/node/259#null
-
Ну, я двічі робила собі довідку і один раз чоловіку. Перший раз ще не було такої послуги на сайті, а потім вже надіслали посилання на сайт та "лареведере"☺️
-
В них є й сторінка англійською, зараз там дивлюся: http://www.mae.ro/en
-
Вони присилають посилання на сайт, де робиться заявка на довідку. Ви вказуєте місце вашого знаходження і вони направляють вашу заявку у найближче Консульство. Наприклад я живу в Калгарі, то мою заявку направили у Ванкувер. Потім, Консульство запрашує від вас конверт зі зворотньою адресою та ксерокопії ваших документів. І все. Тиждень туди лист - тиждень назад
-
Зрозуміла, перепрошую. Я читаю румунською (батьки з Могилів-Подільського), на сайті тільки варіанти зробити в Консульстві, або за дорученням в Румунії 🤷🏻♀
-
Дякую, я перевіряла інформацію і не знайшла чіткої відповіді на своє питання: схоже що лише особисто в консульстві, але їхній сайт лише румунською, гугл переклад на англійську може бути не зовсім правильний. В консульство я теж вже написала і мені прислали відео інструкцію як створити акаунт, знову таки румунською, то ж перш ніж реєструватись та їхати в найближче консульство в Монреаль, вирішила запитати, можливо хтось має практичний досвід з отримання даної довідки будучи в Канаді. 🙂
-
Вітаю! www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html
-
Доброго дня, чи брав хтось довідку про відсутність судимостей з Румунії? Брали в консульстві особисто, чи все ж можливо оформити онлай? Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
Post 46380 of 402125
about a minute ago