PR CUAET
-
Доброе утро, кто-то в последнее время подавался на новый ВП, чтобы продлить срок по действующему паспорту, по которому раньше получали ВП. Какие причины продления указывали и как прошло
-
Всем привет, мы сейчас собираемся из Германии вылетать. Хочу сразу справки о несудимости здесь взять. Кто-то знает, нужна обычная или какая-то развернутая?
-
Пару повідомлень вище
-
Спасибо. И ещё вопрос, часто упоминалось понятие visitor record. Не совсем понял где его искать, это отметка в пермите или в паспорте
-
То есть если выдали пермит то visitor record не выдают, верно? Я то вспоминаю, что мне его не выдавали
-
Не так. Діти отримують visitor records , теж на три роки. З ним вчаться в школі Для 6 місяців , просто штампу в паспорті достатньо
-
Visitor records , це аналогічний документ до WP . Як правило видають дітям , або людям які не планують навчатись у вишах /працювати.
-
Візитор рекорд - це не перміти. Це просто те що ви можете знаходитись у Канаді більше 6 місяців
-
Точно такая же ситуация. А вы какие даты начала и конца работы подавали
-
National Occupational Classification - вони є загальними для всієї Канади. noc.esdc.gc.ca/
-
Тому що всередині Канади програма працює до 31 березня, за межами Канади програма закінчилась 15 липня 2023. Тому достаньо заїхати у Канаду у будь-якому легальному статусі та податись на перміт. Але звісно у аеропорту ніхто не дасть, якщо на візу були подані після 15 липня бо ви не заїзджаєте за програмою куает
-
Спасибо за ответ
-
Про перміти я мала на увазі ВП та стаді.
-
Але тож перміт теж )
-
Так а я кажу за більше 6 місяців. І не тільки дітям видають його.
-
Може і так. Я сама не досліджувала, бачила відео, що якщо до 31 березня заїхати то отримаєш вп, навіть якщо віза отримана вже просто туристична. Що головне заїхати до 31 березня
-
Добрый день. Подскажите, правильно ли указана Программа «Other» в данном случае? Или надо что-то другое ставить?
-
Хто перекладає з Чорногорської/Сербської/Хорватської мов? Балканська група мов
-
Питання в тому яка ваша мета. Якщо ви зробили собі WP про запас і зараз не в Канаді - живіть і не забивайте голову. Якщо ви закриваєте питання і повертаєтесь будувати свій шлях до канадського громадянства - сплата податків та подання звітності посилять ваш кейс
-
чула про таку тенденцію, що зразу (початок дії програми) багато кого схвалювали по гуманітарній программі, то зараз вже не так і багато відмов. Якщо відмова то це вже важко доказати зворотньо що ти гідний кандидат іншої програми, бо на гуманітарну треба такий плачевний лист писати, щоб розчулити офіцера.
12 Jan 2024, 17:45
Post 46422 of 393103
4 minutes ago