PR CUAET
-
І з відповіддю так і з відповіддю ні пускає одинаково. Відповіді в опитнику впливають тільки на те на яку форму і документи вас виведе. Але впливу на саму заявку вони не мають
-
Вот и я не совсем понимаю, я даже и не думал о продлении, но когда прочитал отзывы, что выпустили новые пермиты с продленным сроком некоторым людям то стал задумываться, но для этого необходима новая медикал пройти, так как срок старой уже исчерпан. А дальше вопрос, продлят или нет
-
Привіт всім! Хто подавався на візу із візітор рекорд із Канади? Що ви зазначали у поточній країні перебування? Я вказую Україну і Канаду- видає помилку. Україну термін перебування вказую з народження, Канаду з моменту прильоту(це більше 6 місяців). Не пропускає далі.
-
Скажіть будь ласка чи є якась різниця де здавати CELPIP?Хочу зареєструватись і бачу що усі години розібрані на півдні,саммерсайд.
-
Пробувала різні варіанти, десь щось не пляше, не можу зрозуміти як правильно зробити. Тому і шукаю підказку.
-
Підкажіть військову кафедру треба було якось позначати в аплікації чи вони самі можуть знати які професії передбачають таку кафедру ?
-
Тогда верно, но там есть заморочки, нужно проверить даты
-
Добрий день Підкажіть якщо заїхати по Куает Чи буде право потім податися на pr по новій програмі спонсорства родичів ?
-
Поточна Канада.
-
Потому что текущая страна пребывания не может быть Украина
-
Спасибо
-
Worker
-
головне у легальному статусі перебувати у Канаді)
-
Тоді ви можете заїзджати по будь-якій візі, це не залежить від куает)
-
Так Рідна сестра з громадянством
-
А у вас є родичі з ПР або громадянством у Канаді?
-
Попробуйте страны поменять, посмотрите как сработает
-
Ніде такої вимоги не зустрічала, на момент подачі і отримання основний аплікант має бути в Канаді в легальному статусу
-
А а повинна також бути в тій провінції що і вона тоді ж ?
-
Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
Post 46462 of 400483
7 minutes ago