PR CUAET
-
А а повинна також бути в тій провінції що і вона тоді ж ?
-
Дякую!
-
Привіт усім.хотів дізнатись як отримали лист з довідкою про несудимість з Польші,так як там не було інформації про зворотню оплату посилки .напишіть будь ласка хто як отримав. Дякую
-
Вже пробувала, мабуть прийдеться телефонувати, а це час. Сподівалась тут хтось підкаже. Це ж аплікація на туристичну візу, і теоретично, я не можу бути всередині країни, але практично з візітор рекорд ситуація протилежна. Тому десь форма і не пускає. Але ж не можу брехати про місце знаходження. Відповідно і адресу канадійську вказую. Тобто поки для мене загадка, як цей момент коректно вказати.
-
А там есть телефон куда звонить?
-
Мабуть окрім Квебеку чи також неважливо?
-
Тобто якщо чесно відповім що свіжого мед екзему немаю, то далі і непотрібно завантажувати мій старий мед екзем? Як краще діяти….
-
ага, зрозуміло, жаль :(
-
Я писала на сайт, потім поїхала у центр. Не дозволили. З сайту були відписки, це не нам, це не у той офіс, пишіть де здавали тощо
-
тоді, здається, ще тако опції не було, але типу планували зробити
-
В травні і серпні.
-
takeielts.britishcouncil.org/take-ielts/one-skill-retake
-
Нічого страшного, я просто Вас зорієнтувала
-
Вибачте я перший день як додалася у групу Можливо не розібралася з усім
-
А скажіть ще будь ласка, чи вказували ви дати початку нового вп и закінчення? Там типу фром...ту...
-
давно? бо сайт IELTS каже шо можна. Може, можна онлайн перездавати. Я поки тему не вивчала
-
По родичах то програма федеральна, ПР одержується на федеральному рівні.
-
У нас є гілка по цій програмі, там дуже багато корисної інформації,переходьте, вивчайте
-
Ну вони завжди по своєму все роблять, тому тут не знаю) але у полісі немає такої вимоги, то може і не треба
-
Мені не дозволили перездати один блок, тільки усі разом
12 Jan 2024, 17:45
Post 46480 of 384905
2 minutes ago