PR CUAET
-
Не грає ролі, все робиться онлайн. Ну і до плдачі на пр вам в середньому рік
-
Ні, обираєте будь-який тест
-
Дякую, скажіть де краще робити евалюацію, маю ще місяць , в Україні.
-
Подскажите пожалуйста, какую программу и категорию нужно выбирать в форме imm0008?
-
Підтверджують валідність дипломів, що ви його не намалювали у фотошопі
-
Це не має відношення до евалюації дипломів і іміграції
-
Да, 14 го, спасибо. Я пока что жду на этой))))
-
у нас вже 45 днів з подачі на новий ВР і тиша поки, у кого які терміни ?десь читавши що до 140 днів🤯
-
Правильно, и форму заполнять Imm
-
відносно простіше ніж на сайті для роботодавця, бо ви вже тут. Але треба ходити і довбати, бо там трохи є заповнювати)
-
Зрозуміла, навіть переклад не варто робити? Я розумію що рік, просто налякали, зроби це в Україні. Я чесно кажучі не зрозуміла поки що навіщо))) дешевше чи з якої сторони? Мені головне щоб ці документи не завернули потім.
-
Это если на французском
-
Стати на консульський облік. У паспорті буде печатка про це. Мені казав консул, що цього доказа достатньо, щоб, наприклад, не сплачувати комунальні (ті що без лічильника) в Україні.
-
Він вже все заповнив, мені залишається підпис поставити і відправити в Міфі. Думала, що зможу це зробити сама. Тепер розумію, що не зможу.
-
Money order or bank draft payable to “name of consulate”
-
Ні, не завернуть, я теж робила в Україні в січні 22 року. Переклад можна зробити, можна і інші основні документи перекласти, але в більшості випадків все онлайн робиться. Ну освіту можна запустити, хай собі роблять потихеньку
-
сертифікат франсе не нижче В2 і робота, як можна більш кваліфікована і як можна довше. А там далі в залежності від програми
-
Мені казали, що достатньо. Можливо, не завадить прикласти ще й копії штампів про в'їзд до Канади, наприклад.
-
Цього буде достатньо? Родичу потрібно оформити відстрочку і потрібно доказати що я перебуваю за кордоном.
-
Бо якщо ви в Україні і є якісь нюанси з дипломом (про які ви як правило не знаєте поки не подасте), то це можна виправити швидко, а з Канади явно важче. Та і якщо знаєте що вам це буде потрібно навіщо відкладати до останнього моменту?
12 Jan 2024, 17:45
Post 47578 of 384867
2 minutes ago