PR CUAET
-
Це є запрос просто пояснити чому людине не проходила службу і якщо проходила що можливо забула і не вказала
-
Тут же був скандал щодо бувших "міністрів мвд ірана". Особа, яка була причетна до вбивст та переслідування людей в Ірані була помічена в якійсь тренажорці. Свідомі іранці підняли кіпіш і змусили робити перевірку як ці люди (а він не один був) отримали ПР Канади і спокійно себе тут відчувають. 8м скасували всі рішення про надання пр, вони на депортацію і ще близько 300 в процесі перевірки
-
Слати шлють але не в такому форматі як людина написала.
-
Нас тут декілька тисяч сидить, якщо це така масова штука то повинні бути десятки прецедентів та інфа з першоджерел, а не це ось «у чоловіка тьоті мого друга»
-
Це Канада, тут так швидко, як нам хочеться не буде😔. Добре й так, що Канада зробила такий великий подарунок у вигляді PR тим, у кого тут є близькі родичі з 🇺🇦🇺🇦🇺🇦. Будемо чекати☺️
-
В полиси этой программы написано, что сначала будет Stage 1 approval - Approval in principal. Т.е. офицер проверит, все ли сходится, проходите ли вы по этой программе. Если прошли Stage 1, будет Stage 2 - background check. Проверка всех документов, security/ criminal check. После этого, только PR Confirmation. На сколько я понимаю, тут еще Stage 1 никто не прошел. Еще рано..
-
Ну якось профтикали ж офіцери. Ця людина було пов'язана з тортурами активістів в Ірані. Щось поганий чек бекграунду був
-
Нормальная. Для подачи готов приехать, могу на долго, могу несколько раз. Вопрос на сколько и какие конкретно условия.
-
О п'ятій годині було?
-
Я вважаю що «міністи мвс ірану» можуть бути виявленні бекграунд чеком а не дурнуватими запитаннями «служив/не служив».
-
Я саме так і думаю
-
запроси є тому що люди вказують що не служили а могли служити, Ну і казати чому не служили також потрібно
-
Це крінж. Ці ж люди не просто так сюди заїхали
-
І безпосередньо причетна да іранського терористичного режиму
-
3 Робочих
-
Они могут быть любые. Вплоть до оставшихся друзей/родственников
-
Сейчас связь какая ?
-
Заставлять сидеть весь срок рассмотрения вроде как необязательно
-
Доброго вечора, кому через скільки днів прийшов результат тесту ? На сайті написано 4-5 днів то календарні?
-
Прожил более 1.5 лет, отьехал, и приехал еще раз?
12 Jan 2024, 17:45
Post 48476 of 401482
5 minutes ago