PR CUAET
-
Дякую.Значить в Вінніпезі мені треба ловити слоти в 18:00 год?
-
але в целому ви праві мабудь, українці більш перелякані, ніж треба
-
В Канаді найбільша українська діаспора якщо не рахувати колишні Радянські республіки, тому я думаю що думати що досить мало тих хто подається по цій програмі це є помилкою. Плюс по цій програмі податися можуть і брати і сестри і бабусі і дідусі і батьки, що до появи цієї програми було дуже складно або навіть неможливо. Плюс не обовʼязково приїхати по куает візі щоб податися, по будь якій іншій візі також. Плюс тільки основний аплікант повинен бути в Канаді, решта сімʼї можуть бути не тут, а їх багато таких.
-
Обычное письмо от IRCC Вчера получили е-мейл, в котором указано: PNP, адрес в Сиднее, Application ....... И информация по аппликации
-
Найкраще сходити до консультанта, бо то серйозне питання .
-
Добрий ранокА на довідку про несудимість потрібний апостиль?
-
А чи треба прикріпляти внутрішній паспорт для подачі на федеральний етап? Якщо так, то його також треба завіряти в нотаріуса чи ставити апостиль? Дякую
-
Так, мене випередили. Бо "китайські поліціанти" дуже реальні. Тому це не дуже підходящий приклад
-
Остап рекомендує!
-
А как узнать точно лицензированная специальность или нет? Т.е. муж работает официально, лицензий нет и никто их не просил. HR говорит, что его нок 22310 или второй какой-то, похожий, типа выбирай из этих.
-
На Ваш розсуд. Ми Українські паспорти не підгружали і не перекладали їх.
-
Добрый вечер. Помогите , плиз ) У ребёнка была визитор виза и истекающий в марте паспорт. По этим документам въехали в Канаду. Паспорт продлили на 5 лет. Теперь нужно оформлять визу. Вопрос на какую визу подаваться, чтобы ребёнок мог доучиться ( последний год школы) и поступать в универ + подрабатывать если это возможно. Стади виза ?
-
Підкажіть, будь-ласка, коли заявку подавали?
-
Та да… чекаємо на бусіки незламності біля спадайни… Звісно що підстави якісь є у китайців боятися, але ж це на урядом Канади організовано й уряд Канади їх захищає від того, але вони за штраф на парковку вже починають речі додому збирати. Бачу той самий синдром у українців.
-
Всім привіт, підкажіть, з дівчиною живемо разом вже рік тобто common in law, якщо подавати по aos а потім pnp ,які документи потрібно для неї підготувати і чи англійська теж потрібна, основним заявником буду я, дякую)
-
7 pm
-
Зрозуміла, дякую.
-
А ви в аплікації вказували що у вас є національний айді?
-
Хто підкаже ще в якій годині відкриваються слоти в Торонто?
-
коли номер аплікації зміниться з CAN*** на E*** (часто відбувається після того як AOR приходить)
12 Jan 2024, 17:45
Post 48559 of 389812
3 minutes ago