PR CUAET
-
Це супер, гарна компанія, краще вже під час відправки форми мати всі документи перекладені також, бо на підтвердження документів якщо не помиляюся 1-2 місяця
-
Ота відповідь то копіпаст з сайту, загалом ні про що. Треба читати листи, які одержані після номінації
-
Не потрібно. При подачі документів додасте лист пояснення, що на момент видачі диплому діяла стара транслітерація.
-
Я думаю це як і багато іншого повністю на розсуд перевіряючого. Ми не знаємо кейси людей яким була відмова а загального правила не існує. Розумніше не змінювати місце роботи але якщо дуже треба то можна спробувати. З рештою якщо людину звільнили під час аплікації то так чи інакше зміна відбудеться.
-
Да, люди казали стикалися.
-
Но при этом написано на этом документе что это оценки за 4 года
-
Под кажете кто как у вас выглядел академик транскрипт с универа, колледжа. Мне дали только одну страницу на которой средняя оценка за все 4 года
-
Якщо плануєте подаватись на Ontario immigration nominee program foreign worker stream краще підготувати всі документи завчасно. Так як після того як ви заповнили eoi може бути вибірка в будь-який момент. А після того як вас вибрали у вас буде всього 14 днів на подачу всіх документів.
-
Форма від роботодавця про вашу зп, для подачі декларацііі
-
www.ontario.ca/page/2023-ontario-immigrant-nominee-program-updates
-
А по нок11202 перевірте чи були вибірки в foreign worker stream
-
t.me/prcuaet/4/37688
-
Можу сказати по Атлантиці тільки. YMCA and Isans. Спитати у них, вони знайдуть безкоштовні. Або за гроші коледж, універ, курси
-
По нок 21321 ви чисто теоретично можете подаватись але якщо у вас є peng. Без цього вам навіть не мають права дати джоб офер з такою позицією.
-
Вам ніхто не відповість на це питання. Пробуйте, не забудьте потім розповісти. Але не знайте час теж. Будьте готові до різних ситуацій. Я бажаю, щоб вам дали
-
Поки не робили
-
За пару шекелей, да ? 😏
-
А ви якого числа подались ? В мене теж саме . )
-
Дуже дякую вам
-
Заявку подали но ворк перміт без обмежень
12 Jan 2024, 17:45
Post 50723 of 393217
4 minutes ago