PR CUAET
-
если подал на ПР ПО ГУМАНИТОРНОЙ ПРОГРАММЕ В СЛУЧАЕ ОТКАЗ ПОДАВАТЬ ПО ДРУГОЙ ПРОГРАММЕ МОЖНО?
-
Особенно улыбнуло «черга щоб оплатити» Мне это напоминает 90е: Очередь в ощадбанк оплатить коммуналку 🤣
-
Оля, а яка провінція? Працювала бухгалтером в Україні, розумію що моєї англійської недостатньо наразі, але на майбутнє також хочу повернутися до бухгалтерії.
-
Що таке вибірка ? А як що немає військового , а є приписний , це підходить ? Бо чула що з 1 грудня без військового з відстрочкою навіть документи не розглядають
-
Ні. Це теж вибірка. І не відстрочку, а розповісти служив або ні, показати військовий квиток як доказ слів
-
Знайомі , серед яких вже отримали відмови . Сказали що з 1 грудня всім чоловікам потрібно обов’язково надавати військовий з відстрочкою від призову . Де можна офіційну інформацію подивиться з цього приводу ?
-
Можно
-
Атлантика
-
Когось вибирають і присилають, комусь ні. Вибірково.приписний підходить. Від вас вперше чую про відстрочку і не розглядають. Хто сказав це?
-
Спробую запитати . Але я думаю, що міграційні адвокати повинні знати цю інформацію
-
Мій син здавав зараз біометрію при подачі на ПР, йому 14 років. Нарахунок візи , може вам хтось ще уточнить, тут є віповідна гілка по ворк пермітах, можливо там знайдете відповідну інформацю.
-
Їм відмовили саме за цією причиною? Вони можуть нам це показати? Для інших буде дуже потрібно це знати. Це може комусь допомогти або не допомогти
-
А це правда що є випадки коли люди аплаілися на продовження вп (зняття обмежень, новий паспорт ітд) і давали новий вп ще на 3 роки?
-
Доброго ранку, підкажіть мені будь ласка яким чином ви знаходите ті вільні слоти, намагаюсь спіймати вже тижні зо три, може я не в той час….. ( Едмонтон)
-
А скільки часу пройшло приблизно з моменту відправки паспорта та отримання? І як відправляли? Дякую 😊
-
Здравствуйте, после 18 лет я жила в Румынии 6 месяцев, но за эти 6 месяцев я выезжала 4 раза,примерно на неделю , нужна ли справка о несудимости или нет , на сайтах такой информации не нашла , в чатах ищу по ключевым словам тоже не нахожу
-
t.me/prcuaet/39128
-
Да вон там ціла кімната сусідня на цю тему у цьому чаті, підіть почитайте
-
@OstapBosak Ви маєте якусь інформацію з цього приводу?
-
Подскажите малость так хочу убедиться что я правильно делаю. Хочу сделать 2 заграник. Нужно нажимать на
12 Jan 2024, 17:45
50789/474652
6 days ago