PR CUAET
-
Эта программа - новый "зверек" и для нас и для них.. остается только ждать.. и вопрос еще в том, что офицеры сильно перегружены.
-
аналогічно
-
Мені ні, хоча в профілі висить final decision jan 24 У вас якою датою воно?
-
Доброго дня. Для статистики: Заявка на PR подана 16.11.2023, а AOR та запит на біометрію надійшли сьогодні 26.01.2024.
-
Вітаю! Мене звати Ольга, переїхала до Канади по СUAET майже 1.5 роки тому. Знаю, що зараз у багатьох постане питання з перекладом документів і засвідченням нотаріальним чи печаткою бюро. Оскільки для подачі будь-де потрібні лише скани завірених перекладів, тим це ще простіше і дешевше зробити в Україні ніж в Канаді. Ось посилання на вебсайт сторінку з тарифами, щоб ви самі подивились, ми працюємо з 2008 року. www.azurit.kiev.ua/uk/tarifi-dlya-privatnih-osib/ www.azurit.kiev.ua/uk/ Для замовлення достатньо мати хороший скан документів, що потрібно перекласти. Написавши на будь –який контакт нижче менеджери скоординують вас щодо вартості і терміну виконання. моб. (Київстар): +38098 978-1488 –(вайбер) Skype: Azurit_office E-mail: office@azurit.kiev.ua www.azurit.kiev.ua/uk/ P.S. Я є власником цього бюро перекладів. Якщо виникнуть якісь додаткові питання то можете написати мені в особисті. Але я можу гарантувати, що дівчата менеджери більше ніж доступно і кваліфікаційно дадуть відповідь на Ваш запит!) Я працююча людина на full –time і мама з двома дітьми, тому зважайте на це про всяк випадок, якщо не дуже швидко відпишусь) Дякую, сподіваюсь цей пост буде корисним.
-
Кажуть, що змінилися правила з 1 грудня
-
Окей дякую 😊
-
комусь П1 приходив за останні два дні?
-
2 месяца после AOR и биометрии - тишина. Есть какое-то количество людей здесь, кто сдал биометрию ещё в ноябре. Не видно новостей.
-
Оця тема у нашому чаті цьому, пошукайте її у списку тем
-
Ну не знаю, чем эта программа хуже. По ней люди уже находятся в Канаде, прошли медицину, получили визу, и нет адских требований подтверждать каждую секунду своей биографии
-
Добрий день,підкажить,зелене,старе свідоцтво про народження треба замінювати для подачі? Десь бачила,що їх відменили
-
В 17 годин по Едмонтону. Кожен день.
-
Да я так поняла нам всем ждать по 2 месяца. Один миграционный конс говорил что присылают обычно запрошенная на биометрию через 2 недели но максимум до 2 месяцев
-
може тому що це ЕЕ? від слова експрес?)
-
На набуття громадянства - це інший вид послуги і на нього є окрема запис.
-
Честно? Да. По EE FSW так и было, хотя там документов надо было в сто раз больше подавать
-
Скиньте посилання на canada.ca
-
Я значно більше . І в е-черзі стою. Навіщо вона потрібна взагалі я
-
Зараз чекаю колл беку від них у найближчу годину, відпишу що скажуть
12 Jan 2024, 17:45
Post 50850 of 391683
about a minute ago