PR CUAET
-
2 месяца после AOR и биометрии - тишина. Есть какое-то количество людей здесь, кто сдал биометрию ещё в ноябре. Не видно новостей.
-
Оця тема у нашому чаті цьому, пошукайте її у списку тем
-
Ну не знаю, чем эта программа хуже. По ней люди уже находятся в Канаде, прошли медицину, получили визу, и нет адских требований подтверждать каждую секунду своей биографии
-
Добрий день,підкажить,зелене,старе свідоцтво про народження треба замінювати для подачі? Десь бачила,що їх відменили
-
В 17 годин по Едмонтону. Кожен день.
-
Да я так поняла нам всем ждать по 2 месяца. Один миграционный конс говорил что присылают обычно запрошенная на биометрию через 2 недели но максимум до 2 месяцев
-
може тому що це ЕЕ? від слова експрес?)
-
На набуття громадянства - це інший вид послуги і на нього є окрема запис.
-
Честно? Да. По EE FSW так и было, хотя там документов надо было в сто раз больше подавать
-
Скиньте посилання на canada.ca
-
Я значно більше . І в е-черзі стою. Навіщо вона потрібна взагалі я
-
Зараз чекаю колл беку від них у найближчу годину, відпишу що скажуть
-
Добрий день,може не зовсім по темі,бачила,що старі (зелені) свідоцтва про народження треба замінювати на нові,чи це правда?
-
Даже вам дякую за попади
-
може є сенс їм позвонити
-
К сожалению. Так бы уже все побежали и сделали что бы время сократить…
-
Дякую)
-
Нет, без AOR и запроса за биометрию, вы не сможете это сделать.
-
Ничего не надо, с ними все хорошо.
-
До консультанта з таким, бо проста відплвідь - ні, досвід обнулається. Хоча якщо в Україні і тут досвід кваліфікований, то можна порахувати скільки балів по ЕЕ буде, якщо умовно під 500, то можна йти по федеральній і змінювати роботу
12 Jan 2024, 17:45
Post 50858 of 396724
2 minutes ago