PR CUAET
-
тоже сегодня получил. подавался 17 декабря. никто работодателю не звонил и не писал
-
По якому ноку працюєте?
-
Тому, що вчора зловила слот в Едмонтоні на 27 березня, але поки вернулася, щоб записати номер телефону, то вже вибило повідомлення, що ця дата вже зайнята(
-
Доброго дня. Для подачі по ЕЕ можна підкріпити Job Offer, але там є умова «підтримується LMIA або звільняється від потреби в ній», як дізнатись хто звільняється або на яких умовах не потрібно підтверджувати LMIA. Дякую
-
От чесно, не розумію я. Нам зробили такий нереальний «подарунок» Канада коли випустили цю програма. Замість того щоб радіти та розслаблятись, народ починає накручувати чого так довго, ну коли же і.т.д. Ну програмі лише 3 місяці. Коли це по інших програмах було все дуже швидко, це імміграції, не звичайна віза. Окрім express entry, на то він і express може тільки відносно швидко, але с початку ковіда не швидко взагалі, вони її закрили на якись термін. По іншим люди чекали роками щоб отримати той ПР, потративши купу часу, грошей і нервів. Зараз вони стараються наздогнати до ковідні часи, плюс нові програми, нові війни в світі. Тільки українцям по куает вони видали більше мільйона віз, ви уявляєте скільки це тільки по одній програмі. А кількість офіцерів в них як було так і є. Ніколи спонсорська програма не була дуже швидкою, навіть це не звичайна спонсорська як всі звикли, набагато полегшена. Плюс в них є більш пріоритетні програми і менш, ми не в пріоритети зараз. Тому чекати дива як ПР по цій програмі за 2 місяці ну це смішно. Тому народ, робить собі каву і розслабляйтеся на місяців 6 так точно 😁😊 ☕️
-
Телефон та адрес е-мейл вносите відразу ще до появи слотів. Потім просто тільки тицькаєте вибір
-
14100
-
Є таке поняття ще як mass email. Якщо стисло - система автоматично відсилає масові емейли в певний проміжок часу. А хто і коли натиснув на кнопку з офіцерів - не відомо. ;)
-
Відразу не получається( Після авторизації я обираю консульство, потім оформлення паспорта до 16 років і тоді Е-черга і вибиває мені календар і мої дані, тільки без номера телефону і пише вільних дат немає
-
Ось так виглядає сторінка, коли я натискаю кнопку Е-черга
-
Подала аплікацію на новий ворк перміт Цікавить як тебе додати доньку щоб продовжити стаді перміт , якщо моя заявка вже висить ?
-
Подскажите а если мне прислали до запрос на документ то этот офицер и будет рассматривать заявку мою ? Спасибо
-
Для статистики. Подали 2 Листопада на цю програму. Глухо як в танку 🙈
-
Доброго дня. Чи хтось підкаже консультанта по Юкону? Дякую.
-
Така ж ситуація. Подали 16.11, сьогодні прийшов запит оплатити біометрію так чекати імейл з подальшою інформацією стосовно біометрії
-
В мене, наприклад, автоматично заповнюється і пошта і телефон, тобто заходжу на Паспорт до 16 років, усі дані є, а от спіймати вільний слот - той ще квест....поки що ніяк 😔
-
Доброго всім дня! Підскажіть будь ласка люди добрі наскільки ,, свіжою‘‘ повинна бути довідка? Чи за 6 місяців до подачі чи там можна з тої дати як виїхав з країни і був в Канаді Дуже дуже дякую кожному❤️
-
Вона у всіх так виглядає, за виключенням 5-10 секунд після появи слотів
-
В мене з'явилося 22 січня final decision. Але ви будь ласка ще не хвилюйтеся може вам сьогодні прийде. Зазвичай в чатах пишуть що на другий день приходить. В моєму випадку був уже третій день і я подзвонила на третій день
-
Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
50915/426689
less than a minute ago