PR CUAET
-
треба рік пропрацювати фул тайм у межах одного ноку не меньше 30 годин на тиждень
-
Здравствуйте зачем вам серый паспорт получите нормальный в консульстве эдмонтона
-
диплом + додаток + переклади = все відправляється у Енік спочатку (вони там можуть і переклади зробити якщо шо)
-
Ні, хай не ставить дату роботодавець взагалі ніяку. Це замало для піару
-
А запрос на сплату біометріі був?
-
Сори
-
Вы не в той ветке найдите гуманитарную
-
Я просто спрашиваю , как податься по гуманитарке ?
-
Якби ви зайшли на ВЕС, то там жирним шрифтом написано, що тільки спочатку через Енік (апостіль,юа)
-
А для чого через Енік? Напряму в WES хіба не можна?
-
Кому-нибудь пришел approval или refusal по LOE?
-
Мені скріншот надіслати?
-
Нічого там не пише про Енік Але дякую за пораду
-
Добрий день, теж за них чула. Пробувала зв'язатися і тиша. Напишіть, будь ласка, якщо вийде у вас
-
prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en як я розумію, на тому порталі, де подавалися на федеральний етап, має з'явитися ця кнопка. Але в мене поки що немає, але, можливо, я помиляюся і матиме інший вигляд
-
довідка з дії генерується за 2 сек, потім перешлете в бюро перекладів українське чи канадське і буде свіжа довідка
-
Дуже цікаво, бо наприклад моя мама не має того зеленого свідоцтва при народжені бо народилась вона в Естонії, але там теж написано, що то радянський союз.... Не має жодного уявлення що робити якщо воно не дійсне 🤷🏼♀️
-
Можливо це на етапі подання, бо на стартовій сторінці я цієї інформації не бачила)
-
Хтось подавався на tech pathway у грудні? чи є ті, кому НЕ відповіли досі? і мене ні на заявку, ні на реквест на зміну інформаціі не відповідають. залишала войс мейл, зробили фоллоап емейл типо дивись правила програми на сайті
-
В Онтаріо взагалі неможливо Солот вільний знайти
12 Jan 2024, 17:45
50996/474652
4 days ago