PR CUAET
-
Ви довіреність робити для України, тому, щоб використати її в Україні потрібна така заява і внесення до Реєстру. Ще раз, такий док матиме найбільшу юр.силу. А баба дуня в Україні може приняти і звичайну скановану заяву написану від руки на клаптику паперу.
-
Робив нещодавно онлайн через сайт дії з доставкою на українську адресу
-
Якщо ви оформлюєте довіреність в дип.установі, ви завжди отримуєте на руки два доки, довіреність і Заяву (із вашим засвідченим підписом) про внесення до Реєстру.
-
Сказали -тільки з консульства..письмова не дали нічого(
-
Щоб відмову прокоментувати треба бачити причину відмови , нажаль
-
Не знаю що Вам про бабу Дуню відповісти)) Але довіреності видані в інших країнах ніколи не вносилися до Єдиного реєстру українських довіреностей , та й в принципі не можуть бути туди внесені
-
Можу скинути контакти в особисті. Робила в них і переклади та замовляла дублікат свідоцтва. Все добре. В них на сайті є перелік, що вони роблять
-
Так
-
Большое спасибо .
-
В Торонто сьогодні були слоти?
-
Чим вони це аргументують?
-
Спасибі за відповідь
-
Я подался 5 января , до сих пор жду
-
Зараз в мене є доручення від чоловіка (зроблена в консульстві),але вони сказали,щоб її скористуватися є тільки 2 тижні (щоб поїхати в Україну),або знову поновлювати … Якщо приймуть новим законом про мобілізацію,то поновлювані під питанням (
-
Дякую за ваші відповіді. Поліна рахується 12 місяців достойного досвіду по part time ? Якщо офер наприклад є на фул тайм а працював рік парт тайм ?
-
Лист в якому хочуть нову довідку, якщо не подаси повернуть аплікацію
-
26 уже прошло Сегодня 30е
-
Підвʼяжіть кейс PR card до акаунту gkey і будете знати коли вони Вам їх виготовлять і коли надішлють поштою.
-
Вся внформація тут Ми висилали листа Відповідь прийшла через місяць www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zaswiadczenie-z-krajowego-rejestru-karnego
-
Да сбросьте пожалуйста если не сложно
12 Jan 2024, 17:45
Post 53796 of 386700
9 minutes ago