PR CUAET
-
Звернутися до школи та запросити дублікат
-
Доброго вечора. Чи є в цьому чаті хтось, кому ірсс відправили портал 1, але він не прийшов? Будь ласка, напишіть мені, може підкажете якусь нову інформацію. Дякую!
-
Якщо відсутні такі документи? Син виїхав коли було 17, підскажіть що тоді робити?
-
BEC це що?
-
ні, це приватний християнський інститут. І існує давно і диплом був отриманий ще в 2013 році
-
Якщо це навчальний заклад на окупованій території і документи видані країною-окупантом, то нічого зробити не можна, бо вони юридично недійсні.
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, якщо я отримую ПР, повертаюсь в Україну, одружуюсь, повертаюся в Канаду назад, які мої подальші дії, щоб мій вже чоловік теж отримав ПР, йому треба бути тут чи ми з України можемо подати заявку? Бо я щось зовсім не розумію процесу
-
Ні, Апостиль як печатка не потрібен. А Заява в організацію apostille.in.ua потрібна. Вони підтвердять в WES, що Ваш диплом дійсний
-
За цією програмою немає вимоги щодо вищою освіти. Обов'язковою умовою є лише повна середня освіта. Тож ви можете евалювати свій атестат зі школи
-
так плануємо по ньому
-
А ви, часом, не по Alberta Opportunity Stream подаєтеся? Бо якщо так, то атестату про повну середню освіту буде достатньо
-
www.wes.org/ca/
-
WES це процедура оцінки вашого українського диплому по канадським міркам
-
Поділіться будь ласка інформацією, де знайти імейл Міграційної служби Альберти.
-
Спасибо ) будем ждать
-
Я хотіла ще в групі додатково, але він не мав групи з високим рівнем знання мови
-
До 2х недель
-
Індивідуально)
-
Мене більше турбує, що зібравши дані про людей,що виіхали, можуть щось погане робити родичам чі власності в Украіні.
-
та там також проблема не має додатку до атестату і школу закінчували не в Україні
12 Jan 2024, 17:45
Post 53887 of 388075
3 minutes ago