PR CUAET
-
З приводу даного «можливого» закону Якщо його приймуть…. Допустим мені потрібно забрати готовий паспорт з посольства, то його мені не віддадуть без військо-облікового документу ? Які ваші догадки ?☺️
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, якщо хтось їхав з дружиною/ чоловіком з Європи по ETA - чи йому: їй видали visitor record в аеропорту по приїзду? Бо нам не дали, лише штамп в паспорт поставили. А зараз отримала інформацію, що іншим людям які приїхали по ETA дають visitor record з яким в принаймні можна зробити медичну страховку..
-
Мені сьогодні бухгалтер сказала,що в CRA SIN оновиться автоматично. Сподіваюсь, що так:)
-
Отправте им принтскрин вашего кабинета, где указано, что статус заявки submitted
-
На кризисную для украинцев писали? С пометкой ukraine2022
-
Велике Вам дякую за роз'яснення.
-
Підкажіть, пліз, до фото, яке потрібно завантажити на портал 2, які вимоги? Чи це має бути інше фото, ніж те, що подавали з усіма документами? Дякую заздалегідь
-
Хто в Канаді 2 роки на візі може через 2 на громадянство подаватись
-
Його раніше березня не приймуть і ще треба буде кілька тижнів доки почне діяти
-
А разве через два года уже на гражданство можно подавать?
-
Підкажіть, будь ласка, хтось отримував довідку за останні 1-2 місяці з Українського посольства?
-
Мої вітання всім!!! Слава Нації!!! Є питання. При заповненні форми IMM 0008, що потрібно вказувати в графі "Immigration status", коли вказуєш країни в яких перебував більше 6 місяців протягом останніх 5 років, в випадку якщо: виїхав з України по робочій польській візі, а перебував у Бельгії більше року, (ну і працював там, нелегально само собою). Тобто ніяких підтверджуючих документів перебування немає, крім відмітки про перетин кордону. Вказати країну Beigium і статус Visitor; чи може краще Beigium і Foreign National. Чи можливо краще розділити, вказати Poland Visitor до того часу поки віза не закінчилася, а потім Beigium і Foreign National. Чи можливо краще взагалі вказати, що не перебував в інших країнах більше 6 місяців, а при заповненні форми IMM 5669 вказувати про те, що перебував у різних країнах по 3-4 місяці, наприклад Poland, Czech Republic, Germany, Belgium, як самозайнята особа на будівництві. Перевірити це не зможуть. Як краще поступити в такому випадку, можливо хтось щось десь колись чув, знає і може порекомендувати. Дякую за відповідь.
-
Нужно писать сколько вы имеете на данный момент на счёту, потому что вам нужно будет прикреплять доказатьства
-
Так, ворк перміт нам не дали, але я думаю чи варто поїхати і просити хоча б visitor record…
-
Дякую
-
Це все по рішенню імміграційного офіцера. До 15.07.2023 офіцери всім родичам з ЕТА спокійно роздавали воркперміт в аеропорту, але після цієї дати цей процес декілька пригальмувався і став вибірковим .
-
А у вас перший до якого був року?
-
Дякую за відповідь
-
Підкажіть будь-ласка, якщо я подаватимусь на PR десь в травні , а запит на довідку з МВС зроблю в лютому, то вона по строку дії підійде? Все буде ок?
-
Эта информация уже для тех кто получил eCorp
12 Jan 2024, 17:45
5 minutes ago