PR CUAET
-
В мене не має такого)
-
Добрий вечір! Ви не могли здати біометричні дані, як би вам не прийшов AOR, ви коли записувалися на біометрію то вводили код (буква и цифри) цей номер і є ваш AOR
-
Витяг з Дії, повний
-
Це де я проживаю?
-
Ну а в мене з Торонто вже місяць нема
-
Мені в Оттаві за 7 днів прийшла вже на пошту
-
Дякую, чекаю далі.
-
Все при аплікації завантажила.
-
Ну плюс, что у он бессрочный
-
це в кращому випадку, читав людей по 3- 4 місяці очікують...
-
Я вибирала emailed, але так нічого і не витребували
-
А ось тут що вибрати?
-
З огляду з інструкцією на сайті canada.ca бажано отримати довідку саме з консульства.
-
так при відмові 100% депорт на протязі короткого терміну
-
Почитайте уважно головний пост.
-
Мені прийшов лист на здачу відбитків, мене чоловік онлайн записав , там я тільки бачу No de demande , це він? Бо я тут побачила повідомлення що спочатку прийшло запрошення а потім AOR. Нічого не розумію🥺
-
Тобто ви відправили на емайл що там вказано? Чи воно потім там ще буде куди завантажувати? Я дуже вибачаюсь що турбую 🙏
-
Біженство крайня міра, відмова депорт, але як всі кажуть до депорту дуже далеко, рішення можливо оспорити, можна тягнути час. А в гуманітарній при відмові всі інші програми доступні, можливо ви почнете працювати або навчатись пізніше, то підете по будь якій програмі. Зараз я думаю треба пробувати. Це найбезпечніше як на мене.
-
Скажіть мені буда ласка, пліз, справка про несудимість дітям (у мене 10 і 12)теж брати? Я чомусь думала тільки дорослим..
-
Добре, що я прочитала тут про це і виникло таке питання ...теперь ще одним головняком більше😂🥴
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago