PR CUAET
-
Я думаю так
-
Якщо написала від дати початку навчання, це помилка?
-
Так країна нічого поки що не витрачає. А як зрозуміти ? Батько тут майже рік, і тільки ліки брали безкоштовно. Але це 100 доларів на місяць.
-
Так , у 17 по часу Едмонтона. А ви писали , що ловите у 16 годин.
-
Я тільки на початку процесу і таке запитання : чи повині ми, які подають на прибувших родичів, підписувати зобов'язання материально підтримувати їх ?
-
Депорта українців поки ще не буде. У Канади є перелік краін, громадяни яких поки мають адміністративну заборону на депортацію. Там є Україна.
-
Вимоги до документів вказані на офіційному сайті IRCC по кожної програми чи дії. Вони не змінювалися. Ось якщо там з'являться вимоги робити апостиль - тоді треба робити
-
Привіт, Можливо хтось знає,де є офіційна інформація, що досвід роботи з апрентісшіп не зараховується в Альберті
-
Таке запитання. Батькам 80 та 83 роки, батько у інвалідному візку. Чи зможуть вони отримати PR, треба подаватись чи ні ?
-
Вітаю.І мені киньте будь ласка.Дякую
-
Якщо Ви тільки на початку процесу, почніть заповнювати аплікацію. Багато питань відпаде. Хоча і додадуться інші.
-
Дякую!
-
А когда выборка у вас была?
-
В мене була ідентична ситуація. Номінацію отримала як тільки надіслала payslips.
-
Доброго дня . Хтось подовжував пермит своей дитини ?
-
Підкажіть будь ласка, чи тут треба вказувати дівочу фамілію, чи я помиляюсь?
-
Не знаю точно, але думаю, що у вас попросять новий паспорт для цього. Крім того, для в'їзду в абсолютну більшість країн (якщо не в усі), вимагається наявність хоча б однієї чистої сторінки в паспорті. Тож, маючи візу, за відсутності хоча б однієї чистої сторінки в паспорті можуть виникнути проблеми при відвідуванні іншої країни.
-
Одразу чи на який день ?
-
Вони не з Донецька, а зі Словʼянська який був і є Україна
-
Якщо ви з Ванкуверу, то так.
12 Jan 2024, 17:45
Post 54702 of 384885
4 minutes ago