PR CUAET
-
Я навіть дивитися не буду, Люди прилітають у аеропорт і спочатку отримують перміт, а потім шукають стійку червоного хреста для безкоштовного заселення у готель. То яку адресу може вказати там офіцер? 😉
-
А які є ще варіанти?
-
Привіт допоможіть розібратися з такою ситуацією, можливо в когось є досвід в таких ситуаціях Ми з дружиною подалися на зняття обмеження WP, ще по старому адресу проживання і старим post BOX акаунтом( який в даний момент закритий рахунок) WP підтвердили ще 3 листопада і відправили поштою на post BOX Ми зверталися до пошти вони кажуть, що ніяких листів немає Куди можна звернутися щоб знайти або забрати наші WP Дуже дякую вам)
-
Я маю на увазі сторінку де запитують усі адреси постійного проживання. У мене був період коли я був у поїздці по Україні 4 місяці і не був удома. Чи потрібно мені вказувати всі ці адреси де я був як адреси постійного проживання?
-
необов'язково приходить подружжям в один день назад
-
Всем день добрый хотел спросить какие документы нужны для подачи на гуманитарнуюпрограму ?
-
В консульство відправили одним конвертом і вклали 2 для відправки назад
-
Привет всем . Вдруг интересно будет , 27.10 отправил документы на федералку . 31.01.24 пришёл AOR вместе сразу с запросом на биометрию
-
Це на федеральному етапі? Вори завантажать всі в кінці процесу. Ви зможете тільки тоді зробити копії собі
-
Так вам ніхто не скаже скільки чекати, це рандом
-
Я так-то не спрашивал ! Кому надо будет ,будет полезно,кому нет ,то нет . Но советы не нужны куда отправлять ,спасибо
-
Якщо ви здали мед екзамен та подались на зняття обмежень ви отримаєте новий з адресою, яку вказали
-
Я це розумію, але хочу зрозуміти як довго чекати
-
Добрий день! Подивіться в гугл чек лист 5280 + також рекомендаційні листи, також документи підтвердження як ви облаштувалися в Канаді (оренда,з банку і т.д.)
-
Скажіть будь ласка, чи треба завіряти довідку в консульстві чи ні?
-
А потом исходя из инструкции отправка в консульство полученной выписки и получения назад справки переведенной на английский с печатью консульства
-
То самое касается и карты Моно банк? А потом в консульство нужно чтобы ее заверить? Правильно я понимаю?
-
Але то треба робити дуже скоро,бо рік то мало, але може ще кует щось придумають
-
Піти до міграційного адвоката і спитати як продовжити дозвіл на роботу
-
Дия за пару минут или дней тут как повезет)
12 Jan 2024, 17:45
Post 55087 of 403137
4 minutes ago