PR CUAET
-
Доброго дня! Моя донька (19 років )планує летіти до Торонто в кінці лютого/ на початку березня з Варшави або з Дубліну. Однієї дуже хвилююче. Можливо ще хтось планує та стане у нагоді компаньйонка? Відгукніться будь ласка 🙏🙏🙏
-
Це була остання виборка весни 2023. З червня вже всі з 7 рівнем французької.
-
Please if you have done this or know how to do it let me know, I just need to point you in the right direction
-
These invitations were also addressed to people meeting the following criterion: they had a valid job offer outside the territory of the Communauté métropolitaine de Montréal.
-
Спробувати перекласти приписне і пояснення чому не служив. Які ще можуть бути варіанти..
-
всім все видають
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи видають зараз чоловікам довідку про несудимість в українському консульстві в Едмонтоні? Хтось отримував цю довідку нещодавно?
-
Обсуждали эту тему вверху, можно найти по поиску
-
Якщо був придатний треба пояснити, чому не служив. Но мені адвокат сказав що приписне краще ніж нічого:))
-
этого не знаю если честно
-
вони мабудь догрібли тих хто з офферами був і прикрили англофонну лазівку
-
Згодна. Але це ж треба пояснити тут офіцеру
-
СкайСканер очень дешево, пересадка должна быть, в основном, во Франции, но может быть и в Португалии
-
Я вже побачив. То вони або поміняли результати, або в мене повилазило, бо 2 місяці тому я дивився і не було таких дописів та найнижчий бал був близько 650
-
був анонс від міфі
-
А звідки інфа, що вирішили зупинитися?
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка якщо компанія не надає джоб оферу, а лише employment verification letter , чи можна податися лише з ним ?
-
Потім може буть складніше отримати це?
-
Вітаю , при замовленні довідкі з дії в пункті " Мета запиту " який потрібно вибирати . Надання до установ іноземних держав чи Предявлення за місцем вимоги ????
-
Добре, дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 55313 of 393324
about a minute ago