PR CUAET
-
Варінт не подавати його😅 Він в Україні, якщо мені через нього не дадуть пр, я йому не заздрю
-
Наскільки я знаю необхідно мати окремий документ кожному члену родини
-
неа, в нас 24-го січня файнал десіжен і тишина)
-
Нашел, и ?) Может кому-то вчера пришло, может сегодня, всё же меняется)
-
Дякую, не знала!
-
Вони розглядають кожного окремо.
-
miller law firm calgary вони говорять українською і можуть завізувати довіреність українською
-
😯 Ви впевнені на 100%?
-
Дивлячись на ком одружитись🤣
-
Скорее всего,- только она. При попытке привязать ваш кэйс к своему GC key аккаунту( для отслеживания)- вы отрубите вашего им.консультанта.
-
На метро сноудон
-
Слоти
-
Доброго дня підкажіть будь ласка в якій годині ловити слони час по Вінніпегу ?
-
як я розумію з портал 2 та сама проблема
-
спробуйте пошукати листи від відправника @cic.gc.ca
-
Final decision 22 січня. Портал відправили 23 січня, досі чекаю. Дзвінки та імейли не допомагають.
-
Привіт всім ! Подала на візу по програмі Cuet до закінчення дії паспорта , паспорт в мене закінчився через рік і я в Канаду не емігрувала . Знаходжуся в Європі на даний момент, паспорт зробила новий (візи немаю ) Як можна податися на візу ще раз? (знаю програми Cuet вже немає) Як отримати дозвіл на роботу в Канаді ? Чи можу я зробити цю процедуру по Post Quet , незнаю на скільки правдива інформація . Буду дуже вдячна за інформацію ! ❤️
-
Чи є альтернативний шлях отримання обох порталів? Кудись приїхати наприклад.
-
Хотел спросить а консультанты не имеет значение где они обитают ?
-
хоча в листі вони пишуть так: Once we receive your reply with the requested information, we’ll send you an invitation from: IRCC PR Portal/Portail RP IRCC але багато хто і портал 2 місяцями чека, як я зрозумів, особливо якщо офіс Monreal
12 Jan 2024, 17:45
Post 55343 of 391877
2 minutes ago