PR CUAET
-
Тобто, на один слот дві особи з однієї сім'ї не можуть податися на нові паспорти? Кожному члену сім'ї потрібен окремий слот?
-
Срок 6 месяцев на момент подачи или на момент аор?
-
Я буду в таборі де з Дії- побачимо - поділюсь
-
Давно його зробила Данні просто у мене в кабінеті проплачені. Як тільки подам на апостиль все відновиться і отримаю лист ?
-
Все «рулетка»…
-
А я думала в целях подтверждения что вы в Канаде нудно будет какой-то документ предоставить. А выходит просто ссылка, некоторую нажать нужно?
-
Дякую!
-
Якщо запит від BC PNP тоді так. Це може бути для того щоб перевірити чи дійсно компанія працювала.
-
Звичайно ))) можна спробувати вмовити на місці, але чи спрацює - невідомо
-
Тобто якщо при вʼїзді в Канаду отримали TRP+ W/SP по sjtd. Але потім зробили закордонні паспорти в консульстві, в них віза та оновлено WP. Це вже втрата статусу TRP? Чи він буде втрачений при виїзді/заїзді?
-
Дякую. Просто, згадую, як в Україні ми робили свої закордонні паспорти: разом з чоловіком прийшли і обоє разом подали документи. Правда, це було 9 років тому. Хоча, коли в 2022 році робили в ДП "Документ" дітям закордонні паспорти, то теж обоє дітей разом, а не кожен окремо на певну годину. Тобто вся сім'я разом, а не кожен член сім'ї на окрему годину. Тому й запитала.
-
За візу треба сплатити 100$
-
Головне по довідці по несудимості проходити)
-
Дякую
-
Для ПР теж. Canoo називається
-
Що Вам не зрозуміло? 70 років окупації та апартеїду? Чи всі з Гази то ХАМАС? Ви коли судження видаєте хоч одним глазом історію читайте.
-
Мій чоловік карпентер. Компанія зареєстрована на домашню адресу шефа, реєстрація також є,не нова, пейстаби видає і тд. Подав на номінацію 10 грудня, отримав 23 січня.
-
за яким номером, напишіть будь ласка?
-
Всем привет . Только что пришла номинация. Подача 30 декабря . Усем удачи , а я перехожу в новую ветку - федеральный этап🤝☺️
-
Цього знати не реально. Якщо хочете дізнатись же подзвоніть запитайтесь де ваша аплікація
12 Jan 2024, 17:45
Post 55982 of 393732
less than a minute ago