PR CUAET
-
В більшості зараз відмовляють у видачі воркперміта тим, хто не ставив в анкеті "так", що він збирається працювати в Канаді. Тому це провина самого апліканта
-
Все на розсуд офіцера в аеропорту. Навіть віза не є гарантією, що людину взагалі впустять в країну.
-
Це швидко. Вітаю! :)
-
П1 це ж просто емейл. Емейл має миттєво доходити. Якщо кажуть що відправили 10 днів тому а ви не отримали, то просіть щоб повторно відправили
-
Чекали 4-й місяць довідки, не витримали і сьогодні поїхали самі в консульство Торонто і забрали свої готові довідки там! Сказали що вже готували на відправку нам! Всім удачі і швидкого отримання документів!
-
Так в тому ж і хвилювання. Ми всі логічно розуміємо що це просто email але коли тобі по телефону кажуть що його вже відправили 23 січня то тоді просто починається паніка бо не розумієш на чиїй стороні проблема.
-
Та вони там не адекватно оцінюють ситуацію, я теж дзвонив, мені тільки після другого дзвінка відправили повторно наступного дня. А так відповідають "лист відправлено" чекайте. Таке відчуття, що вони не через емайл відправили, а голубиною поштою, що значить чекайте, він або прийшов, або ні.
-
Так у вас що портал 1 та портал 2 були в один день чи як? Ви на лист портал 1 відправили анкетні дані і вам прийшов цей лист де написано що можна заходити в pr портал? А де брати пароль щоб зайти?
-
не відмовляють, але треба попросити та аргументувати. принаймні, 2 місяці тому так працювало
-
Заповнюєте, ставите підпис і все. Можете по прикладу набрати на комп'ютері. Навіть не треба заверяти у нотаріуса. Тільки якщо хочете.travel.gc.ca/travelling/children/consent-letter
-
так мало того що в листі буде написано "Please provide the requested information within 7 calendar days to ensure there are no undue delays" і ось так "Once we receive your reply with the requested information, we’ll send you an invitation from: IRCC PR Portal/Portail RP IRCC," Я ось відправив їм і жодної відповіді, навіть якогось автолиста, вони отримали чи ні, чи в них проблеми з поштою, і що взагалі робити, оператор у колл-центрі каже " ми не можемо підвердити, чи отримали вони лист відповіді"
-
Людмила ,з того,що ви написали -це ни є показник для одобрення. Знаю жінку ,яка сама з дитиною ,вже дитина з інвалідністю-їй дали ПР. Треба шукати ,за що можно ще зачепитися ще і аргументувати.
-
банківский рахунок (checking account) для отримання допомоги можна відкрити без sin. рахунок "з інтересом" - ні
-
В мене теж таке весь час. Мені здається це не глюк, а дата яку ви вказали коли почали тільки заповнювати заявку. Вона зафіксувалась і змінити її не можна. В мене так же. Якщо зможете змінити - напишіть і мені будь ласка як ви це зробили
-
Етобіко
-
Тепер треба вiдправити фото та адресу i все
-
Доброго дня! Дивно, а що, в такому випадку (коли є в пакет перекладу включене зображення оригіналу) перекладач ставить свою печатку-підпис на сам оригінал? Чи може все-таки це у випадку, коли перекладач має саме роздруковані копії документу, на яких він ставить печатку?
-
В каком городе офис который прислал П1? У нас у большинства Монреаль
-
Не зрозумів питання
-
В мене ж э мiй кабiнет де я бачу свою аплiкацiю
12 Jan 2024, 17:45
9 minutes ago