PR CUAET
-
Вітаю!! А якої ви спеціальності?
-
Добрий день, шановні учасники. Підкажіть, якщо знаєте... Чи є вимоги до довідки про досвід за межами Канади, чи вона може бути довільної форми? Дякую
-
Подскажите, пожалуйста, как заказать эти ноутсы?
-
8 грудня - портал 1 19 січня - портал 2 2 лютого - COPR
-
Доброго дня, порекомендуйте, будь-ласка, гарного масажиста, який приймає бенефіти від роботи. Місто Калгарі. Дуже дякую.
-
А їх обов'язково пред'являти? Чи достатньо просто перерахувати? (Якщо взагалі не відповідають НОКу, в якому я зараз працюю і за яким подаюся на номінацію)
-
Дякую. А що ми маєте на увазі про бали? На сайтах читав, що на провінційну альберти треба набрати мінімум 67 балів із 100
-
Доброго дня Можете поділитися хто робив справку про несудимість з Польщі, як оплачували 30zl за неї якщо немає польського рахунку? Поділіться досвідом.Дякую
-
На AOS бали ролі не грають. Але обов'язковою умовою є наявність хоча б середньої освіти (яка у вас, як бачу, є)
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка при подачі на AOS рахується мій український перекладений на англійську диплом про закінчення школи? Наскільки знаю, за закінчення high school дають 5 балів
-
Подскажите пожалуйста сколько примерно ждать ссылку для подтверждения что люди находятся в Канаде?
-
так, якщо виконуєш умови програми - дають номінацію і йдеш на федеральний етап
-
А як же ж вони вибирають номінантів? Номінують усіх, хто проходить по мінімальним критеріям?
-
Alberta Opportunity Stream - не єдина програма в Альберті. Може, за іншою програмою й потрібно, того я не знаю
-
Ні, АОС взагалі не бальна. Може це по ЕЕ якщо йти, але не по провінційній
-
можеш будь-ласка їх перелічити, цікаво стало)
-
Так, я чула, що в Калгарі важче з роботою. Але ніколи не була там, тож не знаю
-
В Калгарі довго люди шукають)
-
Та ладно. Ми (наша сім'я та знайомі) якось швидко познаходили. Роботи в Едмонтоні повно
-
в Альберті також)
12 Jan 2024, 17:45
Post 56223 of 391679
about a minute ago