PR CUAET
-
Я добавляла все доки по цепочке от фамилии в св.о рождении до фамилии в декларации. В том числе и св.о браке. Понятно что если ваша сестра гражданин или резидент, эти доки уже где-то есть. Но общее мнение, что офицеры очень загружены, или все перед глазами или искать по базам.
-
Едмонтон?
-
А також Чілі :)
-
Я в Домінікані був перед новим роком, думав може там зробити, але там немає консульства, є тільки на Кубі і там теж немає місць
-
У грудні 2023 були слоти вже за новими правилами, з'явились десь об 11:00, запис йшов на січень 2024, записатись було не складно. Може скоро знов з'являться
-
Вже 20 хвилин оновлюю всюди тиша 😭
-
Едмонтон ничего нет
-
Не было в Оттаву ничего в 19.00
-
Я в Аргентині ще зустрічав
-
Я вибачаюсь, а як в Квебеці з дитиною з особливостями? Звичайна школа? В мене теж особлива дитина, зараз в Онтаріо ходить в школу з асистентом, повністю індивідуальний підхід, але думаю про Квебек.
-
А її можна якось наперед здати щоб потім не затримувати процес розгляду?
-
Я коли оновлюю сторінку, то відразу після оновлення в мене в правому куті пару секунд пишеться «оберіть час (місцевий)», але потім відразу пишеться, що немає місць
-
Дякую за відповідь
-
Хоч зараз дивлюсь квитки до Чілі(Сантьяго) дешевші чім до Стамбула 😀
-
Та нуууу
-
У нас у обох вільна англійська. Запит на роботу з вчителем був не підтягнути англійську, а саме підготуватися до екзамену, що ми і зробили за пару уроків. Про 3-4 тижні то я мала на увазі загальний час самопідготовки перед екзаменом.
-
Для подачі на PR біометрію треба здавати ще раз
-
Ось тут є вся інформація про довідку з Польщі. Документи в шапці профілю www.instagram.com/liveinhalifax?igsh=bTBkZG81ZTM4MGww
-
Дякую даруєте надію)
-
В 5 утра в Стамбуле очередь занимают люди чтоб пройти в этот же день.
12 Jan 2024, 17:45
Post 56420 of 402125
2 minutes ago