PR CUAET
-
Близько місяця
-
Витягнув з іншої групи: Когда вы подаете документы на новый WP, а сроки действия старого пермита заканчиваются, вы оказываетесь в maintained status, т.е. можете продолжать работать по старому WP - до тех пор, пока не будет принято решение по заявлению на новый. Но, если в этот период вы покинете Канаду не дождавшись нового пермита, то окажетесь в статусе обычного туриста, и ваш maintained status вам не вернут
-
Чи є ще сенс сьогодні чекати на нові слоти? Чи вже то тільки завтра знову відкриють?
-
Скажіть, а чи можна замість підпису просто вписати свою фамілію у формі іmm5710? Бо в мене не відкривається функція підпису
-
Ого, навіть так А є якась причина чому не дойшли?)
-
Благодарю вас) про образование написал как референс к тому, что не поддашься по обычным экономическим программам)
-
Теж цікавить, і якщо дія паспорту закінчиться в процесі розгляду справи на ПР, то все, ПР не дадуть, чи як?
-
Добрый день,подскажите миграционного консультанта,который принимает в выходные дни) У Остапа слоты в будние только (
-
Через transfer wise
-
Так)
-
А ви в Канаді?
-
Вибачте. Дякую
-
От і цікаво, яи зможу податись, чи просто відмовлять, якщо закінчиться термін дії в процесі
-
В червні 3 тижні
-
Ті ж самі питання в мене. Маю подаватись на працівінцію в березні. А до кінця паспорту залишилось 13 місяців. Слотів так і немає щоб новий виготовити.
-
дякую
-
Я звонил в IRCC и мне сказали что установленных сроков рассмотрения и отправки портал 2 нет.
-
На момент подачі термін дії вашого паспорта має бути мінімум два роки
-
Зрозуміло Дякую )
-
А були вже кейси з відмовами в отриманні PR українцям, які приїхали по CUAET? Чи є якась інформація щодо цього?
12 Jan 2024, 17:45
Post 56483 of 398846
18 minutes ago