PR CUAET
-
Откуда Iban в канаде?
-
Почему два человека можно даже если 4 или 5 в семье тоже идти толпой
-
Вам никто больше трех лет в целом и не даст
-
Iban на німецькому рахунку, мені туди треба оплатити
-
Если пришли пермиты со старыми сроками, подавали на снятие ограничений, можно ли еще раз податься, просто на новый пермит? Что можно указать в сопроводительном письме? Спасибо
-
Підкажіть з ким можна проконсультуватися на рахунок нок? Працюю проєкт менеджером, мені підходять 3 ноки, не знаю по якому подаватись
-
Підкажіть з ким можна проконсультуватися на рахунок нок? Працюю проєкт менеджером, мені підходять 3 ноки, не знаю по якому подаватись
-
Заплатите с украинской Или через приложение wise
-
Свифт
-
Опишіть індустрію в обовязки, і покажіть нок, гляну, не мало б бути складно
-
Чи є в чаті люди що подались до 2 листопада і ще не отримали АОР ?
-
Дякую! Обовʼязки: take projects from marketing managers, schedule kick off calls with the digital team and brief them on tasks, review workflows and set timelines, track project deliveries, talk to stakeholders and publishers, provide reports. Дивлюсь на такі ноки: 10022, 11202, 0611. До того працювала project coordinator, і 11202 підходить
-
Не правда. Людям приехавшие в 2022 ом дали сейчас до 2027
-
С гида по тому как подать на продление.
-
Підскажіть будь ласка покроково як податися на новий візітор рекордс дитині, знайшла як на ворк перміт, але неможу знайти як подати на візітор
-
Вот тут инструкция www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html
-
Маркетинг
-
Яка індустрія?
-
Пишіть завтра в особисті - я розкажу :)
-
Цей ваш коментар зовсім недоречний. Якщо ви читали всі інші повідомлення, то мали бачити наступне моє, де я пояснила, чому задала таке питання. В Україні мала інший досвід, тому детально розпитувала, як тут це відбувається. Не розумію до чого тут ваші насмішки. Чат створений якраз для того, щоб ділитися інформацією або дізнаватися щось нове, з чим раніше взагалі ніколи не приходилося стикатися.
12 Jan 2024, 17:45
Post 56531 of 400593
5 minutes ago