PR CUAET
-
Доброго дня, допоможіть будь ласка розібратися з цим НОК! 🥲 Отже, я кухар, по документах я Prep Cook. Я хочу в силу особистих обставин змінити роботу, кухарем теж місто ітд. І тут починається головоломка для мене. Бо тут частіш за все на кухні кухарі діляться на prep cook та line cook. Заходжу я на сайт і шукаю свій НОК, та бачу Cook 63200 де є купа видів кухарів. Чи якщо ми говоримо за те, що не можна міняти НОК, щоб досвід роботи , ці 12 місяців зарахували - мається на увазі щоб це був той НОК Cook , назвемо його узагальнений, тобто це все Cook, чи якщо я звільняюсь - то маю знайти заміну тільки на Prep cook? Бо це дуже обмежує можливості пошуків, та не хочеться втратити час через дурну помилку Безмежно дякую
-
Абсолютно разное время. Самое позднее было в 13:40. Было и в 8:30 утра. Я думаю как сформировали письмо так и шлют, нет какой-то отправки автоматической в определенное время.
-
Мені завжди приходили між 19-20 та 19-45
-
Коли зійдуться всі зірки в небі...
-
А що пишуть зв терміни виконання?
-
T4 - tax slip
-
Питання до всіх: в якій час приходять письма від ircc ?
-
Хто знає як получити довідку зі Словачини ?
-
На сайті начебто 100 баксів, якщо я правильно зрозуміла.
-
Ясно. В них наче було дорожче і більш прискіпливо до дипломів та визнання. Але в це інформація не "вчорашня".
-
Там не залежить від номерів, українців Зара пришвидшують трохи
-
мені потрібно тільки тут для Альберти диплом підтвердити для навчання.
-
Лучше через WES
-
Это один из главных документов если PNP, AIP 100%. Так что не просто бумажка
-
А, думаю да. Я просто сама отнесла в конце декабря. И сама заберу
-
Адресу на англійській
-
Так, українську, буду відправляти в Едмонтон, дякую
-
Если Вы про украинскую, то в Эдмонтоне он сказал только на украинском и хватит
-
До 18 не треба
-
Довідку про несудимість дітям також треба робити? ( 16 років дитині) Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
Post 5655 of 390835
3 minutes ago