PR CUAET
-
Підкажіть, будь лака, а Вам більше 27 років?
-
Здравствуйте, вы добавляли только св. о рождении кан. родственника?
-
ви все добре робите. інколи за першим разом не лінкує. пробуйте різні варіанти даних для приєднання.
-
Ну и форму 0190
-
Св.о рождении, св.о браке, паспорт, декларация. Для стройной картины сразу перед глазами у офицера)
-
Скажіть, чи потрібно замовляти Довідку про несудимість з Канади, тому що знаходимося, тут більше 6 місяців?
-
Напишіть у відповідну вітку.
-
Кассандра, дякую Вас за інфо, дуже цікаво було ознайомитись
-
Вітаю, шановні, може наша програма підпадає в категорія сімʼя?
-
Доброго дня.Хто може допомогти з слотами на подачу нового паспорта🙏Мені потрібно 2 на дітей 🤔
-
Планую вказувати, що слідуватиме. Це може якось загальмувати процес? Ось шо цікавить...
-
Доброго ранку, порадьте , будь ласка, перевіреного, педагога з підготовки до екзамену CELPIP в місті Едмонтоні, буду дуже вдячна
-
Дякую за відповідь,пробував все.Попередньо звірився з маминою imm 008,як радить IRCC Вже робив це раніше з нашим ПР,з другого разу зайшло,але або з мамою щось не так,або я г#вно ;)
-
Дякую!
-
Депендентс не сильно гальмують. Можливо служба в армії буде мати негатив.
-
Я тоже так крутила та підв'язувала. Але там дуже чітко про два вида традиційного спонсорства - або подружжя та діти, або бабці та батьки. А наша - все це та ще онуки та сестри
-
І ще, якщо пройти знов медицину, віза продовжується? Це ,якшо не зможе протягом пів року виїхати? Дякую
-
Щиро дякую
-
Чоловік займався з Анною Люклян, заняття в групах онлайн і саме по підготовці до celpip. Вона є в інстаграм і ютуб веде
-
Вітаю, чи вдалося комусь замовити довідку про несудимість з Литви? Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago