PR CUAET
-
Якщо чоловік також буде отримувати ПР, то за двох
-
Добрий вечір, питання можливо дурне, але хочу уточнити. Якщо у аплікація я та чоловік то платити за 2 людей правильно? 2к+ ? чи тільки за одного основного заявника ?
-
також цікаво послухати ваш досвід у вивченні мов. Я змогла з 0 англійську за рік лише до CLB 4 вивчити
-
Ви зробили мій вечір тою геометрією 😊. Добре не алгебра.
-
Після оплати біометрії 24.11 я отримала запрошення здавати біометрію 2.01. А знайома разом із листом для біометрії отримала ще й лист про необхідність пройти медогляд. Питання - чи когось ще просили пройти медикал екзем?
-
Ну логично же, делаете pr причиной основной не возможность вернуться
-
Так , не можна . А за паспорт , то я таке не чула , навряд чи …
-
Я коли внесла доньку, що народилась в Канаді, воно потім видало мені її, щоб я за неї теж платила Тобто як за заявника по цій програмі Як з цим бути?
-
Зрозуміла , дякую.
-
Я розумію просто я завжди звертаюся до першоджерела і до практики. Був у мене кейс де ми не включили дітей від попереднього шлюбу бо вони вже були давно ПР по мамі. То офіцер написав грізного листа по типу це не Вам вирішувати кого виключати а нам, а Ви мусите вказати всіх. Тому вказую всіх лиш вказую що non-accompaying бо має статус в Канаді
-
Добре , дякую , я не сперечаюсь. Раніше Остап писав , що вказувати лише в IMM5406, і інший міграційни консультант теж мені так сказав , обґрунтовуючи тим , що дитина вже має громадянство і не подається з вами на PR , тому мене це здивувало.
-
Інформація з офіційного сайту www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/complete-0008-5669.html
-
Так. Я також це чула від нашого консультанта, що виїзджати з країни не можна
-
Я також міграційний консультант
-
Почитайте, що писав міграційний консультант раніше
-
Обов'язково вносите, лиш ставите як non-accompaying
-
Завжди обидві сторони
-
Якщо дитина має громадянство , ви не вносите її в форму IMM008
-
Поділіться своїм досвідом по підняттю так швидко рівня англ мови ? Дякую
-
Дитина є dependant незалежно від того чи вона має канадське громадянство чи ні.
12 Jan 2024, 17:45
Post 5708 of 393442
5 minutes ago