PR CUAET
-
Поки інформації нема, то правда. Але, вірогідно, якась інформація, все-таки буде. У багатьох людей закінчуються паспорти в цьому та наступному році. А з ними і ворк перміт/стаді перміт. Депортувати в цьому році людей в Україну, звісно, можуть. Але чи будуть це робити? Не факт, що просто роздадуть усім PR, але якісь оновлення до програми ми маємо почути найближчим часом
-
Я не думаю що вони будуть депортовувати в країну, в якій йде війна, але й пр не роздаватимуть.
-
На данных момент Канада не может депортировать Украинцев обратно в Украину, так как на нас распространяется Administrative deferral of removals (ADR). Как только это ограничение будет снято, нас смогут депортировать.
-
Так. Тож є велика вірогідність, що можна буде продовжити опен ворк перміт після 31 березня теж
-
Да, так и есть. Выше Олена просто писала, что слышала, что дают на портал 2 7 дней. А портал 1 так скоро как сможете. В общем какая-то возникла путаница)
-
Але ж здається, якщо ти подався на пр і отримав aor, то на основі цього можна ж продовжити перміт?
-
А, як у вас з лімітом? Достатньо для оплати?
-
Посоветуйте пожалуйста хорошего специалиста иммиграционного консультанта по Атлантическим провинциям
-
Пока мы относимся к категории ADR - есть
-
Так ось поки ж нема такої інформації
-
Продлевать (давать новый) ворк пермит
-
Просто цікаво наразі, що вони планують робити з тими зараз, у кого перміти позакінчуються?
-
Я також чула такий варіант, але й чула інший, що продовжувати не будуть, так як дуже мала кількість українців заїхала в порівнянні з виданими візами. Але це також лише чутки і здогадки, тому чекаємо офіційну інформацію
-
Люди много что путают, особенно в чатах. www.irishimmigration.ie/faqs-for-ukraine-nationals-and-residents-of-ukraine/
-
То що будуть робити з українцями в Канаді під час війни в Україні, якщо вони ще не подалися на PR, а ворк перміт закінчується?
-
Не всі до 31 березня можуть податися на PR. Багато хто тут ще навіть менше, ніж півроку
-
Ну ось живий приклад - наша сім'я. У всіх різний термін паспортів. Різний термін пермітів. Лише нещодавно записалися у Консульство на новий паспорт. До 31 березня продовжити ворк перміт не встигаємо, бо паспорту ще не буде
-
Ну долго без работы здесь не протянешь. За кеш тоже работы не найти практически. Так что если продлевать пермиты не будут - то многие разъедутся не дожидаясь депортации. Да и все.
-
Хтось поїде, а більшість - ні. Бо куди їхати? Будуть люди шукати роботу за кеш, нелегально. Треба ж дітей якось годувати
-
Чисто моя думка - якщо люди отримували перміти на менший срок чим 3 роки, то вони мали право їх продовжити і повинні були це зробити суто задля свого спокою і майбутнього. Ті хто отримав перміт на 3 роки має достатньо часу щоб податися на пр і отримати aor, на основі якого і можна буде продовжити законне перебування в Канаді до отримання рішення. Як це буде розглянуто канадською стороною ми не знаємо.
12 Jan 2024, 17:45
Post 57252 of 402125
about a minute ago