PR CUAET
-
На каком основании вы мне даете задания?
-
Ну вы же зашли в ветку помочь? Я вам даю задание помочь человеку.потом вам помогут люди 😉
-
Віза що на фото - документ щоб заїхати в Канаду. В Канаді важливо мати документ статусу- це Ворк, Стаді перміт або візітор.- їх треба запитати в першому аеропорту
-
Я в 11 указала иммиграция в Канаду
-
А я здесь причём? Я ответила на вопрос который почему-то удалили
-
Заходжу на IRCc не можу знайти опцію
-
+ до відповіді Влада, отут є інформація про те, що це вирішується на рівні провінцій: ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=641&top=6 Люди на реддіті пишуть, що хтось писав , що не здавав, хтось пішов і сдав просто щоб не писати, що не здавав
-
Підкажіть,будь ласка,яку опцію вибрати,щоб продовжити WP
-
Хммм 🫤 спасибо! Ну посмотрим.
-
Дякую, що відповіли !!! 🙏
-
К сожалению, если нигде не прописано, то это только догадки. А в реальности есть случаи когда просят обновить, если справке больше 6 месяцев
-
Дякую
-
Не нужно
-
Дякую вам. Почитаю
-
Підкажіть, Марʼяна, а через скільки після вибірки вам прийшло invitation to apply ?
-
Да, я запрашивала вытяг о смене фамилии, игралась разными способами, в конце концов получилось. Один за другим документы восстановить
-
Можна посилання де саме це дивитись?
-
Копії також
-
www.canada.ca/fr/immigration-refugies-citoyennete/services/demande/compte.html
-
Доброго дня. Ні, подавалися до 15 липня 2023, вносили що бажаємо працювати обом, чоловіку зазначили Worker, можливо мені зазначили Visitor тому що я в декреті ? Чи зможу я просити в офіцера при в’їзді документи на воркпермінт ? Дякую! 🙏
12 Jan 2024, 17:45
Post 58656 of 389812
9 minutes ago