PR CUAET
-
На сайті Імідж центру так, і там ще має це писати.
-
Окремо додаток, окремо диплом, так?
-
На самому сайті Імідж Центру там треба було окремо кожен документ заповняти.
-
Ні, вам прийде лист що до прийняття рішення ви не можете виїзджати. Но ви то маєте на все право, але ворк пермід не отримаєте.
-
Доброго дня, зробіть якісне фото(по вимогам з сайту) біля білої стіни та роздрукуйте, хоч в Walmart, розміром 4х6 (в Канаді нема 10х15) Певна фотолабораторія то вже на PR
-
Вибачте, точно не памʼятаю про це.
-
Так
-
Я не за ціну запитую, а за кількість форм, бо на сайті Іміджевого сервісу вказано "скільки документів-стільки форм", тому заплуталась
-
Привіт, є хто успішно пройшов через wes з дипломом з бурси??? Що ви написали у полі name of diploma???
-
Підкажіть чи правда, що від початку подачі на ПР паспорт ще має бути дійсним мінімум два роки?
-
Привіт! Готуюсь до тесту за допомогою Ютубу, іноді підгораю від читання…. Буває такі тести де проходу на 11 балів, а буває таке що на 6 … Хтось здавав нещодавно? На скільки складні в читанні останній текст?
-
Але це не для всіх програм. Я уточнюйте саме по своїй програмі.
-
Це залежить від програми міграції. Є такі для яких потрібно щоб був ще 1.5 роки дійсний.
-
Напишіть те що пише в дипломі у вас.
-
Можете підказати викладача,в якого готувались до іспиту?Можна і в па
-
AIP
-
А по якій ви проходите? Можливо в мене та сама а я про це не знаю, було б добре знати
-
Привіт. Здавала в цю суботу. Читання для мене було найскладнішим, хоча взагалі проблеми з слуханням. Останній текст був про історію канадської поліції, в якому всі слова були не відомими мені. Зрозуміла лише те, що поліція мала коней і на тому все. Тому тут просто вгадувала відповіді.
-
Це залежить від провінції і програми. Потрібно уточняти в консультанта який спеціалізується саме по вашій провінції і програмі.
-
Є що пів року. Це правда. Але наприклад по моїй зараз має бути 1.5р.
12 Jan 2024, 17:45
less than a minute ago