PR CUAET
-
Доброго дня, зробіть якісне фото(по вимогам з сайту) біля білої стіни та роздрукуйте, хоч в Walmart, розміром 4х6 (в Канаді нема 10х15) Певна фотолабораторія то вже на PR
-
Вибачте, точно не памʼятаю про це.
-
Так
-
Я не за ціну запитую, а за кількість форм, бо на сайті Іміджевого сервісу вказано "скільки документів-стільки форм", тому заплуталась
-
Привіт, є хто успішно пройшов через wes з дипломом з бурси??? Що ви написали у полі name of diploma???
-
Підкажіть чи правда, що від початку подачі на ПР паспорт ще має бути дійсним мінімум два роки?
-
Привіт! Готуюсь до тесту за допомогою Ютубу, іноді підгораю від читання…. Буває такі тести де проходу на 11 балів, а буває таке що на 6 … Хтось здавав нещодавно? На скільки складні в читанні останній текст?
-
Але це не для всіх програм. Я уточнюйте саме по своїй програмі.
-
Це залежить від програми міграції. Є такі для яких потрібно щоб був ще 1.5 роки дійсний.
-
Напишіть те що пише в дипломі у вас.
-
Можете підказати викладача,в якого готувались до іспиту?Можна і в па
-
AIP
-
А по якій ви проходите? Можливо в мене та сама а я про це не знаю, було б добре знати
-
Привіт. Здавала в цю суботу. Читання для мене було найскладнішим, хоча взагалі проблеми з слуханням. Останній текст був про історію канадської поліції, в якому всі слова були не відомими мені. Зрозуміла лише те, що поліція мала коней і на тому все. Тому тут просто вгадувала відповіді.
-
Це залежить від провінції і програми. Потрібно уточняти в консультанта який спеціалізується саме по вашій провінції і програмі.
-
Є що пів року. Це правда. Але наприклад по моїй зараз має бути 1.5р.
-
Я теж але мені зауважали про пів року, от і цікаво.
-
Я брала консультацію у мігрц консультанта.
-
Чув тільки про пів року, є якесь посилання для прикладу шоб подивитися?
-
Останній текст важкий, там реально багато лексики високого рівня. Навіть не знаю чи можна до цього підготуватися... можна вчити нові слова постійно, але там може бути дуже специфічна лексика
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago