PR CUAET
-
Для статистики: Подача документов 2023/11/17. 30 января пришел AOR и приглашение на био. 6 февраля сдал отпечатки и фото. Жду что будет дальше 🙂
-
Чи можна це зробити в Вінніпезі?
-
Куди краще їхати в Торонто чи Едмонтон ?
-
Там тільки дата видачі 11.2011 і а ж поки мені не виповниться 60
-
До якої дійсний, мабуть різні були.
-
А у вас дати нема?
-
Чого прострочений? Він діє до 60 років
-
Ви можете зробити за 2-6міс. Залежить коли буде доставка паспортів з України. (Яка є раз в 3 міс)
-
Добрий вечір. Я і чоловік зняли обмеження WP . Нам прислали нові WP з терміном до вересня 2026 року . Наші візи чомусь до грудня 2025 року . Паспорти наші до 2032 і 2028 року . Виходить ,що у нас термін візи залишається меншим ніж WP . Потрібно робити нові візи ? Щоб збігалися з терміном WP ? Напишіть будь ласка. Дякую
-
5 років
-
Дякую
-
Ого ну значит мне все включая его в один день пришло
-
Можу відповісти по БК-навіть з провінційною номінацією не стягують додатковий податок на купівлю нерухомості нерезидентами,якій тут становить 20%. Щодо ставок по мортгиджу наш банк нам запропонував знижку від ставки,яка офіційно вказана на сайті банку, але в той же час інший банк запропонував те, що доступно для всіх , тож тут скоріше інші фактори можуть впливати на рішення щодо того,яку ставку затвердять.
-
А де швидше зараз ?
-
Я прикріплювала двічі і отримувала листи, що вони прикріпили файл. Також, на гарячій лінії мені сказали, що бачать його. Але уже третій місяць пішов, уже не знаю, що робити🥺
-
Добрый вечер,а если по какой-то причине не указал прохождение службы? И уже находишься на территории Канады?
-
На 90% готувалася сама з Гуглу і ютубу. Вчитель був по 1,5 години на вихідних. Але по 4-8 годин кожного дня в навушниках. Зробила майже 100 тестів
-
Прикріплювала через веб форму двічі і двічі отримувала лист, що вони не бачать прикріплених файлів, за третім разом все вийшло. 16 січня зранку відправила, того ж дня ввечері отримала підтвердження, що вони отримали квитанцію.
-
звісно
-
Зрозуміло, дякую.
12 Jan 2024, 17:45
Post 59920 of 397244
3 minutes ago