PR CUAET
-
В якій ви провінції?
-
Короче навіть не треба його реєструвати
-
я вже два місяці
-
Вибачте, можливо питання не зовсім доречне. Читала таку інформацію, що потрібний найвищий документ про освіту. Тому я завірила лише диплом магістра. Треба ще і шкільні атестати, і диплом бакалавра завірити через WES? Правильно розумію?
-
бо навіть після того як я підвʼязала pr application на gckey portal я не знайшла як загрузити квитанцію, не знаю може щось неправильно робила
-
Скорее всего зависит от того какая ситуация будет в Украине, насколько сложно/невозможно будет получить новый паспорт и как к этому будет относиться Канада. Пока есть время, вполне можно успеть податься на свежий паспорт, чтобы избежать проблем в будущем.
-
За посиланням можете перейти, це та форма яку я використала
-
Я вам більше скажу до 24 лютого ніхто не знав про війну хоча вона була уже на території України з 2014 року, тому вирішуйте проблеми у міру надходження, ми уже всі не встигли постелити заздалегідь де впадем так що все ок 👌
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Будь-яка інформація на офіційному сайті є офіційною і діючою
-
Ні його прирівнюють до 2 років вищої освіти. Плюс хай скул.
-
Вони ж майно не планують черпати, тільки блокування банківських рахунків.
-
2015 рік інформація
-
Питания до фахівців, або тих, хто мав подібний досвід. Маю у Job Offer обовʼязки з різних NOC. Порадьте, як правильно вчинити, щоб у офіцера не було вагань. Завчасно дякую.
-
Нема такої вимоги на сайті. На IRCC вказано, що обидва варіанти підходять
-
Я не про сам диплом, а про те, до чого його прирівнюють часто.
-
Але це не є довідкою
-
По сути можно миновать консульство. Дать доверенность кому то в Украине и переслать этот документ Вам и здесь перевести
-
Витяг береться не тільки з Дії. Люди, в яких нема Дії, теж його отримують. Просто цей документ зараз називається Витяг.
-
На 40 cad треба оформити money order. В вашому банку чи у відділенні Канада пост (тут буде комісія 8,50 сад)
12 Jan 2024, 17:45
Post 60196 of 397235
2 minutes ago