PR CUAET
-
Здавав 1 раз. R-9, W-8, L-11, S-6. Готувався - пройшов 2 безкоштовні тести та ще 2 купив. Років 20 тому закінчив ІМВ в університеті Шевченка:-).
-
Я сама місяць чекала, а потім знайшла помилку в одній анкеті в емейлі. Написала через веб-форму запить виправити і отримала наступного дня номер файлу і запит на біометрію.
-
Ми також чекаємо з 7.11, АОр був 7.12 і запит на оплату білметрвю і все тиша ((((
-
Ні(((
-
А ще перше що на правознавстві вивчали, що згідно конституції людина має право на свободу пересування, вільний вибір місця проживання, захист свого життя і здоров'я...і що конституція "найголовніший закон України".
-
Ви прикріпряли тільки вищу освіту на федеральний? А лист-пояснення щодо цього писали якийсь? Бо в мене немає атестату, тільки дипломи про вищу освіту. Тепер хвилююсь за це.
-
Але і захист держави є колективним обов’язком громадян. Це теж є у Конституції. В мирний час вас у чомусь обмежували?
-
Это документ, который невероятно сложно получить. НО если вы соответствуете этой программе, квебек вам его даст по запросу федералов. Т.е. обычно идёте по экономической программе- вы копите рабочий опыт, сдаёте французский, подтверждаете дипломы (реально сложно) - и потом получаете сертификат отбора квебека и с этим сертификатом идёте к федералам. По семейной программе вы подайте документы федералам, они проверяют, связываются с квебеком и передают ваше дело. В этом случае квебек вас проводит уже по гуманитарной программе. 99% что не откажут, но квоты на эту программу маленькие - т.е. возможно будете ждать долго. После получения сертификата ваше дело снова идёт к федералам и уже вам дают ПР
-
Питання про те, якщо тільки печатка бюро, тому що тут пишуть про нотаріальне завірення та інше.
-
С чего их должны повертать? Я на визу, ПР, гражданство все переводы подавала сделанные в Украине. При чем даже не новые, а те-же самые. За 2017 и 2018 год...
-
Доброго дня. В мене таке саме запитання, маю новий паспорт а віза в старому. В яку гілку мені потрібно?
-
Візу не переклеюють. Якщо ви вже в Канаді і вам дали ВП менше ніж на 3 роки - до 31 березня подавайте на новий ВП. І на основі нього подавайте на нову візу. А якщо не плануєте влітати до 31 березня - то тільки подача на нову звичайну візітор візу, платно, з доказами фінансів, того що є куди повертатись і тд на загальних підставах
-
Але в дипломі спеціаліста вказано образно 08/2010-06/2011
-
Подаватись так само через той самий кабінет де подавались на візітор рекорд . До 31 березня пишите, що ви звільненні від оплати. Прикладається лист в довільній формі.
-
Добрий день. Як і коли можна записатися в консульство. Зараз тільки електронна черга.Скільки часу чекати в цій черзі?Дякую!
-
Часть просто печать бюро была, часть с печатью нотариуса укр. В любом случае Вы можете все переводы где нравится сделать в Украине. Даже если с +печатью нотариуса это будет дешевле 35 долларов за страницу как наши местные хотят брать. Просто нет смысла. Люди подаются на ПР из страны исхода по всему Миру десятилетиями. Никто не заказывает переводы у канадських переводчиков)
-
В цю) я переслала повідомлення Оксани з іншої гілки в цю
-
Тут багато можна дискутувати. Але важливо запамʼятати одне, не можна перемогти велику росію, коли всередині країні є мала росія. Тому дискусії про права і свободи зводяться до того, що люди не хочуть іти на «убій». Ті закони що приймаються, вони на знищення української нації а не на перемогу. Щоб ті хто виїхав, давно, недавно - не має різниці, вже ніколи не повертались, не мали ні можливості, а ні бажання.
-
Пошукайте про дійсність результатів ваших тестів на офіційному сайті IRCC.
-
Знаєте, чомусь коли була війна в Лівії/ Сіріі та люди (чоловіки) втікали на човнах через Середземне море, намагаючись потрапити в Італію чи Португалію, ми так їх жаліли і називали біженцями. А тут наше суспільство жорстко поділили та замінили поняття на ухилянт. Тому це все під яким кутом дивитись.
12 Jan 2024, 17:45
Post 61039 of 402593
4 minutes ago