PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, закордонний паспорт закінчується в 2026 році, чи можу я зараз його продовжити? І як це зробити в Торонто? Якщо немає вільних віконечок
-
Порекомендуйте будь ласка з власного досвіду гарного репетитора по Селпіп в Калгарі, не онлайн.
-
Приїхав батько знайомої, йому не дали у аеропорту Work permit, що треба робити ? Як допомогти. Дайте ссилку на процес.
-
О 6 вечора по Монреалю вони зʼявилися І о 9 вечора в Варшаві) Вже подали документи тепер чекаємо
-
А если иду на апрентис а в течении полугода подтверждаю свой опыт и сдаю экзамены на джорни, это нормальный ход?
-
Якщо опен ворк перміт та на 3 роки, то непотрібно. Але Квебек — це дуже важко, якщо ви не розмовляєте французькою. Вам просто часу невистачить.
-
Креаще дивитись інформацію на сайті регулятора провінції. В Саскачевані це SATCC.
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, батько знайомої прилетів і йому не дали в аеропорту Work Permit. Треба робити онлайн. Підскажіть будь ласка, який процес. Бо у них сталася трагедія та ще це. Дуже дякую.
-
А справку о несудимости из Китая насколько я знаю нужно брать днем отъезда или после него, её нужно заверять или можно просто перевод ?
-
Добрый день! Можно ли продлить визу на ребенка вне Канады, если виза заканчивается 24 марта, а ребенок не в Канаде и не был.
-
і мені, будь ласка, якщо можна ☺️
-
Неочікувано швидко Довідка про несудимість з консульства надійшла за 2 тижні (з дня як я їм документи надіслала)🎉 А лякали 5-6тижнів мінімум Торонто
-
Доброго дня дорогі друзі. Зараз подаю заяву на SINP, виникло питання, коли я подавала на CUAET, продовження ворк перміту то всі документи які треба було перекласти, я перекладала самостійно і ставила підпис Certificate of transaction. Ось думаю чи "прокатить" це на далі на подачі sinp? Заздалегідь усім дякую за увагу 😊
-
да, это абсолютно нормальная практика но будет тяжело, потому что весь код (нормативка), все экзамены на английском, практические задания тоже на английском если вы уверы в своих силах - дерзайте, почему нет) в конце концов ничего не теряете
-
Скажіть будь ласка, в Україні я закінчила ПТУ,ще за радянських часів, а потім вчилася у росії ,та закінчила технікум будівельний.Де мені робити підтвердження диплому,або просто підтвердити той диплом що з ПТУ?Підкажіть будь ласка,потім все життя жила в Україні.
-
За тиждень ПР судячи з останньої практики
-
Був запит офіцерів Довідка з КНР має бути ПІСЛЯ вашого вильоту. Тобто робити лише через посередників Обовʼязково нотаріальний переклад. Теж робиться в КНР Дип установи не допоможуть
-
Спасибо
-
Практическое задание это типа решить задачу? Или смонтировать что-то руками под присмотром?
-
Так что именно вы прикрепили к заявке? Потому что именно с тем, что я написала, пришло зачисление
12 Jan 2024, 17:45
Post 61233 of 390456
3 minutes ago