PR CUAET
-
Люди пишут объяснительную, что была военная кафедра, поэтому не служил
-
В зависимости от того в какое консульство будете направлять, у них на сайте в инструкции будет написано что именно на драфте написать
-
Добрий день,можливо хтось знає контакти україномовного психолога в Оттаві.
-
Нічого не зрозуміла. У вас є старий паспорт, який вже не дійсний? Віза дійсна в старому? І є новий паспорт без візи?
-
Свідоцтво можна перекласти в Україні, і щоб вам вислали скан-копію (оригінал + переклад). Не знаю, чи потребується нотаріальним переклад, але я просила для себе, щоб зробили нотаріальний переклад
-
Здравствуйте, подскажите если образование только 9 классов школы и 2 года военного училища выходит, что это только среднее образование. С этим тоже нужно обращаться в WES? Было ещё ПТУ(незаконченно)
-
Гарний фінт вухами,молодший лейтенант
-
А свідоцтво про народження потрібен орігінал? Чи як взагалі? Чи можна по скан копії його перекласти?
-
Добрий день,можливо хтось знає контакти україномовного психолога в Оттаві
-
Якщо нема змоги дістатися до свідоцтва про народження, замовте через Дію.
-
Дякую вам велике!
-
Треба копія з оригіналу + переклад (ці документи в електронному вигляді, оскільки ви будете подавати їх онлайн).
-
Старий паспорт expired. Зробили новий паспорт, але він без візи. Які є варіанти швидко отримати візу без вклейки і скільки це коштує?
-
Дитину до 22 років ви включаєте у свою заявку, це точно. Дитина може жити де хоче, працювати, тільки не бути одруженим.
-
Я вибачаюсь,всеодно не зрозуміла, оригінал потрібен, бо він в окупованому місті і звідти ніхто його мені не вишле ?
-
Напишіть ще мені будь ласка. Дякую
-
А якою службою пересилали ,підкажіть будь ласка.
-
Вопрос же как быстро вернуться в Канаду без наличия визы. Ответ - никак. Подаваться на визу и ждать.
-
При чем здесь 31 марта, если ребенок уже был в Канаде и уже имеет действующий визитор рекорд?
-
Нажаль, але потрапити до Канади можна тільки по візі. Тобто подавати на візу по новому паспорту. І молитися, щоб дали швидко. Я наскільки розумію, ви хочете всі встигнути до 31 березня. По-перше, вам можуть встигнути дати візу, ви можете обґрунтувати ситуацію, по-друге, ви можете приїхати самі до 31, отримати ворк пермит, потім, коли у дитини буде віза, забрати її, дитина буде по вашім ворк пермітам спокійно вчитись, мати медицину. Ви не отримаєте тільки 1500 сад на дитину і все
12 Jan 2024, 17:45
Post 61952 of 398857
35 minutes ago