PR CUAET
-
Подскажите, пожалуйста, если до приезда в Канаду, я 7 месяцев жила в Португалии, то справку о несудимости нужно брать и в Португалии , чтобы податься на по этой программе? Я правильно поняла? И если нужно брать справку из Португалии она берется в Посольстве Украины только в Португалии?
-
Так, з аффідавіт підходить, але це додаткові кошти.
-
Скажіть будь ласка, фото треба прикріпляти на етапі заявки? Я чомусь думала що вже коли портал 2 приходить, тільки тоді треба фото. І виходить фото канадського родича також потрібно?
-
Вы Мани ордер от каждого отдельно делали или в 1 делали всю сумму ?
-
Скажите пожалуйста кто отправлял семьей
-
А что за закон приняли ?🤔
-
Помогите, пожалуйста, разобраться - справку о несудимости, если жил в Португалии, нужно брать в Посольстве Украины в Португалии? Или какая система?
-
Вітаю з отриманням PR 🙏❤️
-
Вітаю друзі . Хтось робив вже довідку про несудимість з Тайланду ? Якщо є такі , поділіться будь ласка інформацією . Дякую.
-
Я оцінювала вартість у Ігоря і у Віталія
-
А точно скан можно делать ?
-
Ребята ?
-
Аналогічно. 🤝
-
Да, на этапе заявки фото нужно. Скан с двух сторон (на обратной стороне инфа по поводу того кто и когда это фото сделал)
-
Це скрін з чекліста
-
Я думала только тех людей, кто подаёт на ПР.
-
Я теж проходив службо тоді. Стояли на плаці 3 години на морозі, а перед тим увечері довбили лід на дорогах )
-
Я навіть не підкажу з приводу кольору, я відправляла ще паперові фото фізично свого часу. В інструкції пишуть що тон шкіри має бути натуральним. Тож дивіться, краще пересканувати з іншими налаштуваннями якщо надто яскраво
-
Там )
-
Мое письмо первое тоже проигнорировали 😕Спасибо буду еще писать 🤗
12 Jan 2024, 17:45
Post 62203 of 393128
3 minutes ago