PR CUAET
-
Так, невідомо які з низ були пробні.
-
Ще також зараз шукаю інформацію скільки людей «легально» вони кажуть може бути в класі бо сьогодні в нас було 16 людей які сиділи дуже близько один до одного і тоже хз чи це ок
-
Привіт! Я так розумію що це були додаткові завдання, якісь з них не будуть оцінюватися
-
Apprenticeship це не робота, а навчання, для більшості програм не підходить.
-
Але ми не знаємо які з них пробні правильно? Бо я прям розгубилась
-
Не знаю чи прям всі їх мають, але в мене теж були.
-
Щоб подати заявку я прикріпила запис на мед огляд
-
Коли проходили вам видавали бумажку, її і вставляйте
-
При здачі вас попереджають що серед завдань можуть бути пробні, які не впливають на оцінку, їх теж тра робити.
-
Ми на маму подали на відновлення статусу бо ступили трохи то так треба медичний огляд
-
У нас людей загалом було чимало але всі сиділи через один, я б не сказа що заважали один одному. Але я готувалась в людних місцях як радили в онлайн курсі)))
-
Але ж фактично відмова то була... Ми подались на британську візу поки чекали куает. Потім отримали куает і відмінили заявку на британську візу. В пр аплікаціі я вибрав галочку що були відмови і описав цю ситуацію, бо можливо в базі Великобританії ми записані як з відмовою. Ніяких питань та затримок не було, зараз на етапі очікування copr
-
Я пробував подавати complaint щодо цього питання, Paragon Testing Enterprises відповіли що це ок коли всі близько один біля одного та взагалі все було згідно їх стандартів)) здавав у BITTS Edmonton
-
Я зрозуміла, ну таке)) я очікувала що будуть люди але коли побачила що їх 16 була дуже здивована враховуючи і ціну тесту і наявність інших вільних кабінетів (здавала в North Vancouver)
-
Може ще так співпало, я здавала в суботу з самого ранку, реєструвалася за 2 дні до того, то купа вільних місць.
-
Коли ми починали подаватися на провінціалку то бачили навіть цифру 21 місяць по non EE. А по факту вийшло 6,5 місяців.
-
Так шо? Кто там мне что предъявлял? Ау .или шо? Языки в одно место засунули?
-
Тоді була повна кімната та всі сиділи один біля одного, тому мабуть це вважається ок
-
Доброго дня! А можна трохи про специфіку подачі на ПР по гуманітарній програмі із провінції Квабек? Ви консультант який спеціалізується на цій подачі? Які шанси? Можна в особисте?
-
Насколько я знаю достаточно только его pr card.он не primer applicant
12 Jan 2024, 17:45
Post 63101 of 406671
5 minutes ago