PR CUAET
-
Тоді вам в гілку Альберти, там швидше допоможуть. Або чекайте, коли хтось з них сюди зайде
-
Согласен полностью есть правила общения в жизнь....если пытаюсь тебе говорить что делать,какой язык учить и где жить и т.д.то я думаю просто забить на таких людей и все
-
@Snitok
-
Як у житті так і у групі є правила спілкування. Якщо когось вони не влаштовують, або хтось "сильно розумний" і спілкуватися без образ не може, завжди можна видалитися і доказувати свою правоту іншим деінде
-
Дякую
-
Так, будь ласка ☺️
-
Насправді? Я не чула такого Як то зробити?
-
Я думаю там головне чи внесли в базу цей випадок та чи є обмін інформацією з цією країною у Канади
-
Вас також вже давно ніхто не трогав, але ви почали тут зазивати людей в особисті для розборок і ще й розказувати де в кого язик. Ще раз кажу - ваше спілкування не прийнятне. Не подобається група - видаліться. На цьому розмову закінчено
-
Буду писать админку айпи адреса жалобу ...мне не чего доказывать и я не лезу ни в чью жизнь с советами как лезли в мою...
-
Треба дивитесь по ноку, є такий чи ні. Бо учень і помічник різні речі. Мені здається, що учня не буде, але я можу помилятися. Хай вам змінять на помічник.
-
От я і подумала за паспорт, питали навіть за фотографіі родича, на мою думку то вже лишнє
-
Так я на них и забил..жил без них и ещё проживу. Я пытаюсь их призвать к ответу за свои слова но они боятся. .поэтому я и забил.
-
Але якби була відмова, мені б не дали візу протягом 30 хвилин після тієї відмови і виникли б питання на кордоні , коли я через кілька днів поїхала в ту країну. Але погоджуся з вами, що може офіцер мати таку ж думку, як ви зараз висловилися. Буду тоді пояснювати, чому так вказала. І трохи, якщо чесно, хвилююся вже через це
-
Я повторяю Я не к кому не лещ в жизнь с советами как жить? А какой провинции какой язык учить? По какой программе подаваться а вы достали вашимт советами
-
Бронируйте ...будет жалоба на ваш сайт..на цари адрес
-
Именно ,мадам давно не трогает но и не извинились
-
На форумі читав що хтось подався на візу, і завернули через неповні документи, відразу подався повторно і завернули через те що не вказав попередню відмову. Тобто переподача це може бути вже новий кейс а не продовження старого
-
Да, Ольга очень помогла, пишите, расскажу все в деталях
-
Підкажіть будь ласка. Для подовдення ворк перміту що обрати?) Apply for a new work permit with new employer?)
12 Jan 2024, 17:45
Post 63139 of 393116
4 minutes ago