PR CUAET
-
То я оплачу звичайно. Як то зробити?
-
Весною- влітку, коли номінацію від провінції давали за тиждень -два(Саскачеван)- то non EE. взагалі гарний варіант.
-
Відправка дип поштою 3+ місяці Хочете швидше оплатіть DHL
-
Робить
-
Мені друзі з тієї країни кажуть, що начебто такі випадки в них у базу не вносяться. Тим паче, що візу мені одразу ж одобрили. Там взагалі не дуже організована країна, одна з найбідніших. Але хто зна.
-
Reported to admins.
-
/report
-
Це я вчора питала)) але я детальніше розбиралась, «член сімʼї» це за визначенням лише ви, ваш чоловік/дружина і депендент дитина. В такому випадку канадський родич ніяк не буде членом родини, окрім випадку якщо це чоловік/дружина.
-
Якщо вона не входить в british commonwealth то навряд чи обмінюються з канадою
-
Хто подавався на проводження діючого ворк перміт? Не зняття обмежень? Який результат?
-
Підкажіть будь ласка, як отримати довідку про не судимість з Китаю.
-
Та куди їм.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, на Alberta Opportunity Stream потрібен фултайм досвід саме як найманого(штатного) працівника чи годиться також контракт підрядника (independent contractor)?
-
Чи буде проблемою якщо я надіслала лист з money order в Оттаву з отримувачем consulate general of Ukraine
-
Супер, дякую. Хоч розумію тепер в чому причина
-
Писали що в Едмонтоні завали зараз У мене в Торонто на наступний день змінилось
-
Стосовно отримання нових паспортів. Dhl вже доставили 2 наші паспорти в консульство в Едмонтоні (навіть додатково підтвердили доставку). Зараз пройшло 7 робочих днів але статус паспортів й досі не змінився (пише "Документ виготовлено, але не доставлено до дипломатичної установи"). Консульство не відповіло на 2 мої емейли з запитом. Підкажіть, як у кого швидко мінявся статус паспорту після доставки DHL?
-
Подскажите, пожалуйста, что прикреплять в LIMA or Evidence of Exemption? Я правильно понимаю, что если заявка заполняется от меня, но есть муж и дети, то я должна их паспорта прикреплять тоже? Дякую
-
Чоловіку дали на старі дати, зняли тільки обмеження. Мені дали на нові три роки. Як це працює не знаємо.
-
Онлайн подача на work permit
12 Jan 2024, 17:45
Post 63173 of 401503
4 minutes ago