PR CUAET
-
У такому випадку тільки експрес ентрі, зараз прохідний 541, порахуйте ваші бали у калькуляторі на сайті. По провінційних програмах треба жити у конкретній провінції і працювати саме на роботодавця з даної провінції( це зазвичай може мати труднощі знайти за вашою професією роботодавця саме з тої провінції) Якщо у вас вільна французька - то дуже просто зараз по експрес ентрі отримати ПР
-
CUAET work permit
-
друзі прохання до вас поширити інформацію по цей корисний канал в в своїх місцевих пабліках.
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста что требуется при подаче на PR при профессии Drywall Installer… а то не могу понять, образование (сертификат) обязателен, или достаточно отработать положенное количество часов на этой должности?
-
тобто ми тут всі в Онтаріо - ідіоти за вашую логікою?
-
Звісно. Єдиної, ідеальної для всіх провінції, не існує.
-
Вам тільки federal skilled worker express entry. Вік 30 років, англійська 10 10 10 10 магістратура, 3 роки закордонного досвіду, диплом дружини пілтаердити, англійська дружини якнайбільше, тоді є шанси пройти
-
І якщо на сайті Wes видає чотири варіанти мого ВУЗУ зараз , який потрібно вибирати ? Раніше була академія , зараз університет
-
Доброго вечора. Підкажіть , будь-ласка, що означає Student ID or roll number at sending institution при заповненні Academic records request form для Wes ? А також major ? Дякую
-
Хм... Интересный критерий для определения умных людей. Имею друзей из Украины в ВС, Альберте, Манитобе, Онтарио, Квебеке, Нью Брансвике. Все умные. Может, всё-таки сойдёмся на том, что у каждого свой жизненный путь и что каждый волен жить свою жизнь без вот этих вот оценок со стороны?
-
А як тоді бути коли трьом дітям треба замінити паспорти?
-
Всім вітання. Скажіть будь ласка, потрібно подавати довідку про несудимість для всіх членів родини хто старший 18, на федеральному етапі? Чи лише головного заявника?
-
Розповісти їм що дуже дорого літаком кожний раз літати. Тут вже багато людей це пропонували
-
Доброї ночі. Хтось може підказати чи правильно я розумію як треба заповнювати цю форму? Тобто диплом в мене з прізвищем до шлюбу. А зараз я маю інше прізвище у зв'язку зі шлюбом. Чи треба вказувати тільки прізвище, яке є в диплому?
-
Добрий вечер, довiдка про не судимiсть для подачи документiв пiдходе сама з Дiï???
-
Дякую Тетяна
-
Доброї ночі. Хтось може підказати чи правильно я розумію як треба заповнювати цю форму? Тобто диплом в мене з прізвищем до шлюбу. А зараз я маю інше прізвище у зв'язку зі шлюбом. Чи треба вказувати тільки прізвище, яке є в диплому?
-
Для всіх
-
У Канаді кожен напрямок перекладу сертифікується окремо! Щоб член CTTIC міг називати себе сертифікованим перекладачем і завіряти переклади власною печаткою, він зобовʼязаний здати екзамен на кожен з напрямків, з якими збирається працювати. Тобто, укр-> англ : екзамен , англ- >укр - ще один екзамен, і т.д. Що стосується перекладачів, що поки не є сертифікованими, а є, наприклад, членами провінційних асоціацій, то навіть, якщо в їхній анкеті не значиться поки що якийсь із напрямків, наприклад, вказано англ-укр, але теоретично перекладач володіє польською, він може перекладати польські документи, оскільки факт наявності афідевіту покладає всю відповідальність за переклад на перекладача, він свідчить під присягою, що дійсно володіє мовою. П.С. В Україні ж відповідальність більше лягає на нотаріуса, бо сам так званий «афідевіт» перекладача в Україні часто дуууже умовний, тому нотаріус і засвідчує, що «диплом бачив, фаховість підтверджую».
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка чи має значення дата довідки з дії і дата заяви і дата відправки документів в Консульство? Бо я заповнила роздрукувала, але зрозуміла, що краще через місяць десь відправити, щоб свіжа була. Не знаю чи треба все перероблювати потім свіжою датою чи сьогоднішня дата підійде через місяць. Дякую
12 Jan 2024, 17:45
63330/444125
5 minutes ago