PR CUAET
-
Дякую. Вже знайшла цю інформацію. Нажаль не буде сумарно 24міс роботи за професією на протязі останніх 30міс.
-
Просто очень странно один консультант говорит одно,другой- другое А где ж истинна ?☺️
-
вам потрібно зареєструвати GC Key account (якщо ви його не маєте). там є опція по якій ваша аплікація по новій програмі по AOR коду підтягується в цей кабінет. і ви бачите всі зміни, запити по вашій заявці ( і дані по біометрії в тому числі)
-
Пришвидшеного оформлення нема, але є пришвидшена доставка. Після оформлення DHL доставляє ваш паспорт у консульство за декілька днів (оплачується окремо), а звичайна дипломатична почта робить доставку впродовж 3 місяців з дати виготовлення паспорта
-
Ребята, а вы в офере тоже оформлены как апрентисы?
-
Не підкажете які строки приблизно оформлення? Чи є наприклад пришвидшене оформлення?
-
Можливо, Атлантичні провінції вам підійдуть краще
-
В експрес-ентрі, що робити, якщо не пам'ятаєш точні дні поїздки, пам'ятаєш тільки місяць, коли здійснив поїздку?
-
Я как пообщаюсь ,обязательно поделюсь что ж мне скажут
-
І ще копії всіх цих документів
-
А я вот только стал на путь Я читаю ,делюсь мнением ,слушаю других Я планирую тоже делать консультацию Гдето март,апрель И этот вопрос так же подниму Я даже честно сказать и не думал что так все выйдет ))
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Можно и в Украине там где заказывали перевести за 250 Грн
-
Поки ви очікуватимете на новий паспорт, можете продовжити діючий
-
Черга не працює.
-
По різному чекають. Мабуть, щонайменше 3 місяці. А так є й ті, хто півроку
-
В такому випадку як довго чекати новий паспорт з пришвидшеною доставкою ?
-
да, это беда конечно( А если сменить работодателя? Или там уже много часов наработано?
-
Аа поняла👍, эх жаль не все навстречу идут(
-
я договорился с работодателем что бы быть helper'ом
12 Jan 2024, 17:45
Post 65219 of 402593
4 minutes ago