PR CUAET
-
Доброї ночі, Вибачте якщо не там запитую (підкажіть де). Треба змінити дані (адреса) на сайті Alberta.ca Account. Чи потрібно проходити верифікацію знову (щоб на нову адресу прийшов тимчасовий 6-ти значний код)? Дякую.
-
А кондитер, як ви бачите - взагалі тут у moderate high demand
-
У меня teer 4 или 5. В Украине была кондитером это teer 3, но не понимаю как мне брать эти все подтверждения и тд, там скорее всего по налоговой ни хрена не фултаймы и все в таком роде 😒
-
Так я к тому что они хотят что бы там работали, так пусть поднимают зп. Как и по медицинским профессиям, пусть упрощают получение сертификатов. Люди и так платят за мед университеты втридорога
-
Піднімуть зарплату - стане набагато більше бажаючих, і вже не буде хай деманд. Якось так
-
Так може того і в хай деманд, бо не вистачає людей на таку зарплату
-
Очень тупо что профессия в high demand, а зп минималка. Я только из-за этого и не пошла тут на такую работу. В Украине кондитер получает выше повара, а тут везде минимум платят, хотя работа не из легких.
-
Например сейчас новые приедут и все пойдут в пекарни работать, на следующий год уже пекарь не будет в хай деманд.
-
Так в этом и суть, у них постоянно ноки переходят в разные деманды в зависимости от текущего положения на рынке труда. У них и есть хай деманд потому что им очень нужны люди, но либо зп низкая, либо сложности в получении сертификатов.
-
Ну, як ситуація буде взагалі катастрофічна, то щось будуть, мабуть, міняти. А поки вже як є 🤷🏼♀️
-
Скільки коштує ця послуга? Дякую
-
Господа, я тут глянул альбертовский сайт по трейд профессиям и ужаснулся. Почти все что можно делать руками требует апрентисшипа. Даже, банально красить стены и стелить ковры на пол. Куда идти работать ради ПР? В Тимхортонс разве что? Да туда пробиться тяжело из-за наплыва желающих. Второй вариант это подтвердить свою квалификацию и сдать экзамен.
-
Вибачте, що так влажу в розмову. А без навчання не можна просто піти на посаду carpenter? Бо в мене хлопець вже досить довгий час працює на цій посаді і також пропонували йому підвищити рівень кваліфікації, щоб зп була вища 2 місяці вчитись (але без PR не беруть, принаймні в Калгарі) тому надалі працює як carpenter. Тому в мене виникло питання: чи дійсно прийшовши на будівництво одразу стаєш карпентером чи при подачі документів на PR вимагатимуть якісь докази навчання на нього? Можливо знаєте щось по цьому поводу. Дякую завчасно)
-
Всем добрый день. Для школы в Канаде свидетельства о рождении детей нужен сам перевод документа, или нотариусом заверенный? И сколько по времени действует заверение нотариусом? 22 года считается недействительным уже?
-
@OstapBosak закрепите в нужной ветке, думаю людям пригодиться Справочники востребованности профессий по ноку Альберта 1й - короткий срок до 2025 года, новые ноки с названиями и разделение их по уровню востребованности (demand) 2й - до 2030 года с данными в числах, старые номера ноков но такие же названия, без уровня demand (уровень востребованности можно определить по графам imbalance, чем больше минус, тем востребованее) open.alberta.ca/dataset/61843e6c-f254-4c93-81b2-36d8f03e6a31/resource/cc42eb20-2458-444e-bb2c-96b7625c2c2a/download/jet-alberta-short-term-employment-forecast-stef-2023-2025.pdf open.alberta.ca/dataset/8987e228-9ffa-4a2e-9f79-a9b869df2ccb/resource/8331ba6e-d402-49e9-9f5e-52dfd0906da8/download/jet-albertas-occupational-outlook-2021-2030-revised.pdf
-
Ну проблему зі слотами створили самі люди, бо багатьом треба, а може і не дуже треба, але нехай буде. Продовження то гарна штука, але виходить в даному випадку правила України не співпадають з правилами Канади, яка припиняє заявки. Три незалежні обставини створили разом комплексну проблему. А жодну з трьох сторін не вийде звинуватити, бо решта дві не залежить від любої третьої ))) Заручники обставин як то кажуть. Від того не легше, звичайно
-
Яка ціна? Це по Альберті?
-
Вибачте, а які вимоги до перекладу свідоцтва про народження, одруження і тд? Теж у консульство відправляти? Чи які взагалі варіанти є
-
так там питання було про рівень 4, і був наведений приклад з джерел фезбуку
-
ви здавали саме рівень 4 з TEF?
12 Jan 2024, 17:45
Post 65300 of 390784
5 minutes ago