PR CUAET
-
Для WES треба, щоб документи (диплом і додаток) були або англійською, або французькою мовою
-
I love pdf сайт Tiny jpeg сайт
-
я регистрировался
-
Доручення канадійське чи українське? Від цього залежить, хто має ставити апостиль - Україна чи Канада
-
Непрошитий додаток до диплому хтось перекладає? (Апостиль Юа купа бумажкок дає підписати на згоду щоб то все якось перекласти, і не несе відповідальності)
-
Дякую. Там дивилась, але не зрозуміла чи відправляти поштою чи онлайн на мейл писати(довідка не для мене), тому цікавить досвід тих хто вже робив довідку з Швеції.
-
там збоку справа є
-
Підкажіть программу для зменшення формату документа
-
Кто там говорил про то, что небольшая нагрузка на консульства и посольство? Только вышла из консульства в торонто, яблоку негде упасть, люди приезжают за 3 часа заранее, чтобы попасть по живой очереди на подачу на паспорт, потому что Слот словить не могут
-
www.ilovepdf.com/
-
Тримайте
-
Хтось тут лінк давав на таку классну программу а я тепер знайти не можу
-
Самое интересное, что тут указано не печатать и не сканировать эти формы. Но есть какой-то exception.
-
У Вашому випадку, може, можливо і через імейл це все зробити, бо коли, наприклад, обираєш країну «Польща», там одразу чітко вказано, що електронні довідки не приймаються. А тут для Швеції я не знайшла нічого подібного
-
Живая очередь на паспорт работает? Или вы имеете ввиду продление паспорта ?
-
у мене вже нема бо сабміт
-
оно збоку справа, має там відображатись
-
Так
-
ви маєте на увазі таблицю куди вносите назви учбових закладів?
-
Это не тема этого чата. Пишите в общий
12 Jan 2024, 17:45
Post 65549 of 391878
8 minutes ago