PR CUAET
-
Ну чесно кажучи, здати іспит на B2 і знати мову на B2, то різні речі. І натаскатися на іспит за рік реально, особливо, якщо теми і все інше і доступі
-
З Альберти, але у чоловіка роботодавець з Онтаріо, тому тільки ее підходить(
-
481? Ви випадково не з Он? Якщо ОН то ви маєте всі шанси пройти по OINP HCPS - там тех на 10-15 балів нижче ЕЕ. Якщо ви тех, звісно, не інженер
-
Це як іноземці в Китаї здають все на с1-с2 айлтс при рівні б1-б2 певно😅 В порівнянні з більшою масою вони про
-
Ми подались після вибірки стем у грудні, але я чекала результати англ. Балів рівно було б, але ж тепер треба чекати нову вибірку і щоб не ріс прохідний
-
Нет, у него на 3 года полных. Поэтому и аргументов не было просить ему ещё, но попробовали
-
stibc.org/find-translator-interpreter/certified-translator/?fbclid=IwAR2rKUCR7PYnIjbUnUL0oYFoWkk1_oxX4XSZPX4qKFUb6ek7lr5BlfzuHHE#/cid/1715/id/3101 Ольга Зарудіна
-
Їжджу цим маршрутом щодня о 6.50am з Sauthgate Mall та з Nisku після 4 pm.Заберу кому по дорозі
-
Хто може порадити сертифікованого перекладача у BC? Потрібно перекласти дипломи, щоб подати на евалюацію. Дякую
-
Завтра має бути СТЕМ ( я не стверджую, це я так налаштовую ircc🤪)
-
То само собою. Але і самі тести, якщо новий PTE Core повністю автоматизований і зрозумілий, то на французьких дякую, що не пером писати треба
-
Доброго дня, чи може хтось порадити сертифікованого перекладача у BC, потрібно дипломи перекласти? Дякую
-
Для ОІНП мої бали дуже високі, для ЕЕ дженерал трохи низькі Ппц😑
-
Я думаю это все индивидуально, снимали ограничения супруге пол года назад - пришел новый ВП на три года , хотя до этого тоже был на три года (то есть в сумме на 3.5 года) мы ничем не аргументировали и не просили. Просили только снять ограничения.
-
І менше доступних матеріалів
-
Та звичайно, французька не найлегша мова, ще й до того тут Квебецька є
-
Дякую за відповідь
-
Дякую
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, а як потрібно українські водійські права правильно зробити для Канади? В мене зараз на два роки права
-
Дуже дякюу
12 Jan 2024, 17:45
Post 65659 of 402122
2 minutes ago