PR CUAET
-
вже обговорювали це питання в групі. ні не привʼязується. але для подорожей закордон - потрібно мати дійсний закордонний паспорт
-
📞 Щодо запису пишіть @svitlanasupport - Світлана ✅ Деталі: www.ieltspreparationcenter.org
-
Ні, треба робити переклад. Я не знаю, чи достатньо просто перекладу з печаткою, тому робила нотаріальний переклад
-
Чула люди чекають довго
-
📞 Щодо запису пишіть @svitlanasupport - Світлана ✅ Деталі: www.ieltspreparationcenter.org
-
А если я до этого уже снимала ограничения с ворк пермита. А сейчас получила паспорт и хочу вклеить визу
-
Ми приїхали по Cuaet в 2022 році. Дитині було 15 років. Медицина вимагалась тільки мені як тримачу WP. Я перший раз чую щоб діти походили медицину.
-
Тобто з переладом та с апостолом можна подавати на пі ар? Тобто це скоріше ніж в едмонтон відправляти
-
-
Перепрошую, а довідка ця вже на англійській мові?
-
Дякую велике 💕 або якщо я продовжу паспорт, потім на WP отримаю аеропорту дай бог встигну до кінця березня. А віза тоді не грає ролі? Я маю на увазі якщо мені потрібно буде терміново в Україну поїхати, я зможу без візи перетинати кордон і повернутися знову після березня по WP? Чи потрібно буде і візу робити повторно.
-
жовтень 2023, усі умови уже відомі
-
коли Ви так подавалися? Ви на один дитячий слот, чи на дорослий? Чому питаю, тому що мені потрібно три паспорти, але один дорослий і два дитячих
-
Навіщо? Апостиль дорівнює консульській легалізації.
-
Так, ми ж подаємо усе онлайн
-
І потім це все все рівно в посольство треба відправляти?
-
Та да , і доставка дуже дорого.. так розумію, для пі ар оригінал не потрібен ?
-
діти 17,18 років - аналіз крові і флюро - все як дорослі
-
Так, усе по імейлу. Якщо хочете, теж відправлять оригінали кур'єром, але тоді ще треба оплатити доставку
-
Дуже прошу поясніть нам всім чи можливо отримати стаді перміт до 31.03 для навчання після школи без запрошення від вузу і листа-дозвола. Бо ви рекомендуєте встигнути подати заявку на стадіперміт по CUAET, а всі пишуть що без цих документів не можливо🙏
12 Jan 2024, 17:45
Post 66269 of 402775
about a minute ago